Sanka suihkukaapit

Sanka-suihkukaapit soveltuvat hyvin sekä pieniin että suuriin kylpyhuoneisiin. Laadukkaiden ja kestävien suihkukaappien vetovoima on skandinaavisen muotoilun ja teknisten yksityiskohtien tasapainossa. Valitse oma suosikkisi Sanka-suihkukaapeista, ja saat kylpyhuoneeseen tyylikkyyttä, mutta myös turvallisuutta ja käyttömukavuutta, ja suojaat tilat samalla turhalta kosteudelta. Sanka on suomalainen teollisuusyritys, joka on valmistanut suihkutilakalusteita jo vuosikymmenien ajan.

Sanka-suihkukaapeissa yhdistyy huippumuotoilu ja kätevät yksityiskohdat

Sanka-suihkukaappien muotoilu on pelkistettyä ja skandinaaviseen tyyliin sopivaa. Alumiiniprofiilien ja lasiosien väreistä voit valita oman suosikkisi. Suihkukaappien ominaisuuksista löydät lukuisia teknisiä yksityiskohtia, jotka helpottavat suihkukaapin käyttöä ja puhdistamista. Kätevät liukuovet helpottavat kaapin sijoittamista ahtaisiin tiloihin, ja ne pitävät roiskeet kaapin sisäpuolella. Suihkukaapin valumarmorialtaan alla olevat pyörät tekevät puhdistuksesta helppoa, ja säätöjaloilla olevan suihkualtaan helmapellin voi irrottaa puhdistuksen ajaksi. Suihkukaapin koko on hyvä sovittaa kylpyhuoneen koon mukaan. Sanka-suihkukaapeista löydät useita kokovaihtoehtoja, ja myös muodoissa riittää valinnanvaraa, sillä löydät suihkukaapeista sekä kauniin kaarevia että suoria linjoja. Vetimissä, saranoissa ja muissa osissa on panostettu tyylikkyyden lisäksi kestävyyteen ja ekologisuuteen.

Sanka-suihkukaapeissa riittää valinnanvaraa

Suihkukaappi voi olla myös esteettinen ja kaunis. Sanka Bric -suihkukaappimallistossa on kevyemmät rakenteet ja matalampi suihkuallas, ja näin ollen enemmän kaunista lasia. Suihkukaappi on lisäksi käytännöllinen, sillä matalan suihkualtaan ja erityisen suuren oven ansiosta siihen kulkeminen sujuu helposti. Sanka Karibia -mallistossa on ajatonta tyylikkyyttä. Timantinmuotoiset, selkeät linjat kestävät aikaa, mutta käytännöllisyydestä ei ole tingitty piiruakaan. Karibia-tuotteilla on avainlipputunnus, ja niiden asennus sujuu helposti. Sanka Slide -malliston kaapeissa on suorat, selkeät muodot. Voit valita alumiiniprofiilit mattahopealla tai valkoisella viimeisteltynä, ja lasiosista löydät savulasiset tai kirkkaat vaihtoehdot. Tutustu Taloon.comissa suihkukalusteiden runsaaseen valikoimaan, ja valitse paras suihkukaappi omaan kylpyhuoneeseesi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero