Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18

Saumausmassa Sikaflex Construction 600ml valkoinen

Hinta: 14.40 /KPL
KPL
  • Toimitusaika:
    n. 2-5 arkipäivää. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
  • Toimitustapa: Toimitustapa
    Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
  • Rahti lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
Postinumero:
Määrä:
Loading...
1-komponenttinen polyuretaanisaumausmassa rakennesaumoille. Sikaflex Construction on 1-komponenttinen, kosteuskovettuva ja elastinen polyuretaanipohjainen saumausmassa. Se sopii ulkokäyttöön.

Sikaflex Construction -tuotetta käytetään talojen rakentamisessa yleissaumausmassana liitosten saumaukseen, esimerkiksi liikunta- ja liityntä-/eristyssaumoihin ovien ja ikkunoiden ympärillä, julkisivuissa, rakenteissa jne. betonin, tiilen, puun, metallin ja PVC-tuotteiden ja -rakenteiden jne. kanssa.

Ominaisuudet / Edut. Sallittu liike 25 %. Erinomainen tartunta moniin alustoihin. Ei kupli kovettuessaan. Erittäin lyhytsäikeinen. Nopeasti kuivuva, tarraamaton pinta. Korkea repäisylujuus. Pakkaus: 600 ml kalvopakkaus.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Sika
  • Tuotenumero: JJ-50-53tuxv
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero