Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit4 tuotetta ryhmässä:

Senco

Senco tekee raskaasta työstä helpompaa! Sencolla on kokemusta huippuratkaisujen kehittämisestä jo yli 60 vuoden ajan. Sencon laadukkaisiin tuotteisiin luottavat myös ammattilaiset. Sencon tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kiinnittämiseen tarvittavat laitteet ja niihin liittyvät tarvikkeet, kuten erilaiset naulaimet, niittipistoolit, kompressorit, kompressorien letkut, naulainten naulat ja niittipistoolien niitit. Sencon tuotteet ovat ensiluokkaista laatua. Hanki siis sinäkin omasi nyt Taloon.comista!

Senco on laadun merkki

Sencon tuotteissa käytetään korkealuokkaisia materiaaleja ja laatua tarkkaillaan koko tuotantoprosessin ajan. Kaikki merkin tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Sencon laitteet ja tarvikkeet ovat ammattilaisten valinta, sillä ne ovat laadukkaita, luotettavia ja kestäviä, eli juuri sellaisia välineitä, joilla ammattilainen voi tehdä työtä! Ammattilaisen täytyy voida luottaa käyttämiinsä laitteisiin ja tarvikkeisiin, jotta hän voi pitää lupauksensa asiakkaalleen. Tämän tietää myös Senco, sillä siitä on kiinni myös heidän menestyksensä. Senco on auttanut ahkeria ammattilaisia jo vuosikymmenien ajan tuottamalla innovatiivisia kiinnitysratkaisuja ja auttamalla heitä tekemään työnsä kerta heitolla kunnolla. Sencon missiona on tuottaa laadukkaita kiinnitysjärjestelmiä, jotka lisäävät työn tuottavuutta ja turvallisuutta.

Senco on ammattilaisten valinta

Taloon.comista löydät valikoiman Sencon tuotteita. Tuotteet löydät mm. naulaimet- ja kompressorit-osastoiltamme. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa omat ammattimaiset välineesi jo tänään! Voit hankkia erikseen esim. naulaimen, kompressorin ja letkun tai valita kätevän paketin, jossa saat kaiken tarvittavan yhtenä kokonaisuutena. Paketissa on mm. viimeistelynaulain, kompressori ja letku. Paketissa oleva kompressori on tarkoitettu vain yhdelle naulaimelle kerrallaan. Sencon valikoimasta löydät myös kompressorin, joka sopii kahdelle naulaimelle. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä esim. taloa rakennettaessa. Jos kaksi työmiestä voi naulata yhtä aikaa, säästyy aikaa ja rahaa. Kompressorissa on isot ilmakumirenkaat, suojatut mittarit ja kokoontaittuva kahva. Laite on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön. Laita siis tilaus matkaan viipymättä!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Viimeistelynaulain SLP20
385.60 €
Senco
Viimeistelynaulain Senco SLP20 Senco
FP18KIT naulauskone/ kompressoripaketti
434.50 €
Senco
Senco FP18KIT viimeistelynaulain/ kompressoripaketti Senco
Laudoitusnaulain SP40
484.50 €
Senco
Laudoitusnaulain Senco SP40 Senco
Letkusarja MLS3815
122.10 €
Senco
Letkusarja SENCO MLS3815 3/8 tuumaa x15m Senco
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00