Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit6 tuotetta ryhmässä:

Shindaiwa

Etsitkö luotettavaa moottorisahaa, joka hoitaa jokaisen työn tehokkaasti ja varmasti? Japanilainen Shindaiwa on kehittänyt laajan kirjon arki- ja ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja moottorisahoja ja puutarhatyökaluja. Shindaiwan sahat tunnetaan jo vuosien ajan tinkimättömästä laadusta. Oikeilla varusteilla mikä tahansa urakka onnistuu lennokkaasti!

Shindaiwa-moottorisahat sopivat kovaankin käyttöön

Japanilainen Shindaiwa tunnetaan korkeatasoisten moottorisahojen, puutarhakoneiden ja ulkokäyttöön tarkoitettujen työkalujen valmistajana. Merkin kaikkia tuotteita yhdistää erinomainen kestävyys, tehokkuus, luotettavuus ja turvallisuus - maasta ja paikasta riippumatta. Tuotevalikoiman suuriin kestosuosikkeihin lukeutuu mm. Shindaiwa 390SX, magnesiumrunkoinen ja supertehokas saha, joka sopii erinomaisesti vaativampaankin käyttöön. Kyseessä on kevyesti käynnistyvä ja voimakas tehopakkaus, jossa loistava teho/paino-suhde yhdistyy voimakkaaseen vääntöön ja erinomaiseen käyttömukavuuteen. Nerokkaan SoftStart-kevytkäynnistyksen ansiosta saha käynnistyy luotettavasti tehden työnteosta erityisen joutuisaa. Mikäli etsit laadukasta moottorisahaa yleiskäyttöön, Shindaiwan valikoima pitää sisällään myös kevyempiä malleja. Edullisesta hinnasta huolimatta saat tasaisesti toimivan ja luotettavan sahan, jossa on kestävä komposiittirunko, digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä käyttömukavuutta lisäävä ES-kevytkäynnistys. Tilaa nyt ja toteuta puutarha- ja muut ulkoprojektit alta aikaysikön!

Tilaa Shindaiwa-puutarhatyökalut nyt huippuhintaan netistä

Shindaiwan valikoimaan kuuluu useita käteviä apureita, joiden avulla hoidat erilaiset puu- ja pihatyöt helposti ja turvallisesti. Hyvä esimerkki on Shindaiwa-lehtipuhallin, jonka avulla pihan kevätsiivous onnistuu melkeinpä leikiten. Valikoimasta löytyy kevytrakenteinen, yleiskäyttöön tarkoitettu malli sekä tehokkaampi, nelitahtimoottorilla varustettu reppumallinen puhallin. Jälkimmäisessä on tehostettu ilmanpuhdistus ja käyttömukavuutta lisäävä äänen- ja tärinänvaimennusjärjestelmä. Tilaa nyt Shindaiwa-moottorisahat ja ulkokäyttöön kehitetyt työkalut huippuhintaan Taloon.comista. Tarjoamme sinulle kattavan valikoiman, kilpailukykyiset hinnat ja näppärän kotiintoimituksen. Käy peremmälle ja tee kannattavia löytöjä vaikka heti!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
459.90 €
Shindaiwa
Moottorisaha Shindaiwa 361WS Shindaiwa
399.90 €
Shindaiwa
Moottorisaha Shindaiwa 280TS Shindaiwa
249.90 €
Shindaiwa
Moottorisaha Shindaiwa 305S Shindaiwa
449.90 €
Shindaiwa
Moottorisaha Shindaiwa 352S Shindaiwa
299 €
Shindaiwa
Lehtipuhallin Shindaiwa EB221S Shindaiwa
729 €
Shindaiwa
Lehtipuhallin Shindaiwa EB8520RT Shindaiwa
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
0.00