Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

Skil

Skil työkalujen laajaan valikoimaan kuuluu lukuisia porakoneita, hiomakoneita, kuumailmapuhaltimia sekä sahoja. Puutarhakoneista löydät kätevät viimeistelyleikkurit, ruohonleikkurit sekä kasvimaalle mm. rikkakasviharjan tai silppurin. Skil-tuotteet ovat erittäin kompakteja, kevyitä ja ne sopivat ihanteellisesti useimpiin kodin remontointi- tai puutarhatöihin. Tuotteet ovat hyvin ympäristöystävällisiä alhaisen energiankulutuksensa, rajoitetun raaka-aineiden käytön sekä kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta. Skil työkaluilla saat oman kaupunkipuutarhasi tai rakennusprojektisi kuntoon!

Skil Energy Line -työkalut

Skil Energy Line -työkalujen teho on erinomainen, ja ne ovat hyvin ympäristöystävällisiä tarjoten parhaan työskentelyvapauden. Hyvä teho merkitsee sitä, että nämä työkalut suoriutuvat kaikista yleisistä kodin tee se itse -töistä. Työskentelyvapautta lisää erityisen pitkä 6 tai 10 metrin virtajohto, joka lisää keskeytymättömän verkkovirran suureen liikkumavapauteen.

Skilin puutarhatyökalut

Skilin puutarhatyökalut sopivat erinomaisesti moderneille kaupunkipuutarhureille, joilla on pienet palstat tai jopa oma pieni kattopuutarha. Sarjaa kutsutaankin nimellä Skil Urbean Series. Valikoimasta löydät viimeistelyleikkureita, telaleikkureita, rikkakasviharjoja, silppureita sekä ruohonleikkureita. Tilaa itsellesi jo heti tänään Skil tuotteet edullisesti Taloon.comista!

Skil Easy Storage

Skilin Easy Storage -ratkaisun tuotteen tarvitsevat vain vähän säilytystilaa – mikä onkin kätevää, sillä kenelläpä meistä olisi paljon ylimääräistä säilytystilaa? Tarvikkeet ovat helppo laittaa säilytykseen ja ottaa taas käyttöön, kun niitä tarvitaan.

Miksi valita Skil?

Skil-tuotteilla on vankka yli 90 vuoden kokemus työkaluista. Vuonna 1923 Edmond Michel keksi maailman ensimmäisen sähkösahan ja yhdessä liikekumppaninsa, Joseph Sullivanin, kanssa hän perusti Skilsaw Incorporate -yhtiön. Tähän päivään mennessä Skil tuotteita on myyty yli 130 miljoonaa kappaletta Euroopassa, ja tuotteet ovat yli 80 eurooppalaisen kuluttajatestien voittajia. Skil tietää paremmin kuin kukaan muu, että tee-se-itse -työt halutaan saada valmiiksi helposti ja nopeasti. Työkalujen roolina on helpottaa ja nopeuttaa töitä, eikä tehdä niistä vaikeampia. Skil on pitkän kokemuksensa aikana keskittynyt tekemään tuotteista yhä helppokäyttöisempiä ja kuluttajille edullisimpia. Siksi Skil onkin tänä päivänä yksi johtavista sähkötyökalujen brändeistä.

Tilaa Skil-työkalut helposti ja nopeasti suoraan verkkokaupasta – Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.9 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00