Spakkelit Plastic Padding

Ovatko betonirappusi tai pihagrillisi alla olevat betonilaatat halkeilleet? Vai oliko se puinen kaiteesi, joka oli yhä rispaantuneemman näköinen? Jotakin melkein vieläkin pahempaa olisi, jos hienon veneesi tai upean surffilautasi kylkeen olisi tullut suuria naarmuja tai jopa reikä. Älä kuitenkaan panikoi, sillä hätä ei ole tämän näköinen, koska voit tilata ihmeitä tekevät Spakkelit Plastic Padding -tuotteemme, jotka korjaavat lähes ongelman kuin ongelman! Poikkea ostoksille Taloon.comiin.

Ihmeitä tekevät Spakkelit Plastic Padding

Jos peltirakennuksesi on naarmuilla, jos siihen on tullut reikä tai jos se on jopa ruosteessa, voit korjata sen uuteen uskoon lasikuitutäytteellä. Lasikuitutäyte on kevyesti muotoutuva ja helposti levitettävä tasoite pellin ja muovin suuriin korjauksiin. Sillä pystyt tiivistämään myös ruostereiät melkein näkymättömäksi, jos vielä vaikkapa maalaat päältä. Näillä laadukkailla ja erinomaisesti kiinnittyvillä tuotteilla lasikuitukorit ja veneen rungot saavat myös helposti uuden ilmeen. Spakkelit Plastic Padding on se ihmeitä tekevä tuotesarja Taloon.comista.

Spakkelit Plastic Padding korjausmassa on ylitse muiden

Betonirappusi ja pihalaattasi saat nopeasti kuntoon laittamalla niihin helposti levitettävää ja nopeasti kuivuvaa massaa, joka täyttää betonissa, puussa ja kuitulevyissä olevat epätasaisuudet ja halkeamat. Tämä liimaava, täyttävä, yhdistävä ja tiivistävä massa muodostaa erittäin kovan pinnan, jota voit niin hioa kuin poratakin. Spakkelit Plastic Padding on kaikkien huulilla, eikä suotta, sillä se on niin harrastelija korjaajan kuin remontti Reiskankin suosikki tuote! Tähän lisäksi voit vielä vaikka tarvita lattiatasoitteet sekä maalit, jotta työsi jälki olisi täydellistä!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero