Styrox eristekourut

Styrox on tunnettu monistakin eristyksistä. Sitä on saatavana niin levynä kuin kourunakin. Styrox eristekourut takaavat mahdollisimman hyvän lämmöneristyksen muun muassa vesi- ja viemäriputkille. Kouruja on saatavana eri pituuksissa ja paksuuksissa. Kourun koko riippuu käyttökohteesta. Tarvitsetko kourujen lisäksi muutakin hyödyllistä tavaraa? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä meiltä hankit kätevästi myös muut rakentamisessa tarvittavat tarvikkeet, kuten putkiasennustarvikkeet edullisesti ja kotiinkuljetuksella.

Styrox eristekourut ovat parhaita mahdollisia lämmöneristeitä

Styroxilla on monta hyvää puolta, eikä olekaan ihme, että se on eristämisessä omaa luokkaansa. Eristekourut on valmistettu erityisesti vesi- ja viemäriputkien eristämiseen. Putkissa tarvitaan korkeaa puristusvoimaa kestävää eristettä, joka suojaa kovillakin pakkasilla. Styrox takaa sen, että putkesi eivät jäädy silloinkaan, kun et itse uskaltaudu ulos. Styrox on myös ympäristöystävällistä. Sitä voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää kokonaisuudessaan. Styroxissa ei ole käytetty kemiallisia aineita, joten se on myös turvallista käsitellä. Eristekourujen asentaminen on suhteellisen helppoa hommaa, jonka voi hoitaa itsenäisesti. Ovatko styroxiset eristekourut sinunkin valintasi? Ne saat Taloon.comista!

Styrox eristekourut on helppo asentaa

Styrox on tunnettua niin hyvistä lämmöneristysominaisuuksistaan kuin helppoasenteisuudestaan. Styrox eristekourut asennetaan vesi- ja viemäriputkien ympärille niin, että koko putki on styroxin peitossa. Näin taataan mahdollisimman hyvä lämmöneristys, eikä vesi varmasti pääse jäätymään. Asentamisen kanssa täytyy olla tarkkana, sillä huolimattomuus voi aiheuttaa ongelmia. Kaikenlainen LVI onnistuu Taloon.comin avulla, sillä laatuumme voit luottaa aina. Tutustu siis tuotteisiin ja mieti, tarvisiko sinun kotisi muutakin remonttia!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero