Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit0 tuotetta ryhmässä:

SUN

SUN tuo kasvihuoneviljelykset lähellesi. SUN valmistaa tyylikkäitä kasvihuoneita niin pienille viljelyksille kuin suurempiakin viljelyksiä varten. Kasvihuoneet sopivat erinomaisesti puutarhaan tai mökille luomaan ympäristöstä käytännöllisen ja tyylikkään. Sijoittamalla kasvihuoneen esimerkiksi mökkipihaan saat parhaimmillaan pientä ylellisyyden tuntua pelkistettyynkin ympäristöön. Tutustu SUNin mallistoon Taloon.comissa ja tee tilaus uudesta kasvihuoneesta vaikka jo ensi kesää varten!

SUN – tyylikkyyttä pihallesi

SUN luo tyylikkyyttä pihallesi. Näyttävän kauniit kasvihuoneet toimivat varsinaisen käyttötarkoituksensa lisäksi erinomaisesti myös pihan katseenvangitsijoina ja herättävät takuulla ihailua ohikulkijoissa. Kasvihuoneen ansiosta pihasi tai puutarhasi pääsee siis aivan uudenlaiseen kukoistukseen – niin kirjaimellisesti kuin muutenkin. Eikö kuulostakin upealta! Kasvihuoneissa saat viljeltyä niin kukat, vihannekset ja kasvikset omiin tarpeisiisi. Esimerkiksi mökkielämää helpottaa ja rentouttaa merkittävästi se, kun kauppakäynnit vähenevät oman pienen puutarhan ja kasvihuoneen antimien tarjotessa riittävää satoa. Myös kaupunkielämään kasvihuone tuo aivan uudenlaista käytännöllisyyttä – SUNin mallistosta löytyy jopa parvekekäyttöön mitoitettu kasvihuone, joten voit luoda pienen puutarhamaisen ympäristön kotiisi vaikka lähiöasutuksen keskelle. Nämä tuotteet tekevät unelmistasi totta, asuitpa missä ja miten tahansa!

SUN – kätevää puutarhanhoitoa viherpeukalolle

SUN-kasvihuoneet tarjoavat oivan pohjan erityyppisille viljelyksille. Tarjolla on niin isoja kuin pienempiäkin kasvihuoneita, jotka on helppo koota ja asentaa käyttövalmiiksi. Laadukkaat materiaalit takaavat onnistuneen kokonaisuuden ja tehokkaan viljelypaikan useiksi vuosiksi. Suuret lasiseinät luovat näyttävyyttä ympäristöön ja kestävät aikaa ja erilaisia sääolosuhteita. Kasvihuone pysyy pihallasi siis läpi vuoden yhtä näyttävänä ja käyttökelpoisena. Meiltä Taloon.comista voit kasvihuoneen lisäksi hankkia myös tarpeelliset viljelytarvikkeet viljelyksiä varten sekä pihavarastot, joissa säilytät esimerkiksi kaikki puutarhatarvikkeet kätevästi suojassa. Voit tilata kaiken tarvitsemasi yhdellä tilauksella vain muutamalla klikkauksella verkkokaupassamme. Suuntaa siis jo tänään ostoksille, niin pääset pian nauttimaan viljelemisen tuomasta riemusta ja sadosta kasvihuoneen ja muiden tarvikkeiden ansiosta.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00