Telat

Kun maalaustalkoot tai pienemmät maalaushommat odottavat, on syytä luoda silmäys maalaustarvikkeisiin. Maalia löytyy joo, ja muutama sivellinkin, mutta miten on telojen laita? Jo parhaat päivänsä nähnyt ikivanha maalaustela ei ole se paras vaihtoehto onnistuneeseen lopputulokseen, joten laitapa asiat kerralla järjestykseen ja tilaa käytännölliset ja toimivat telat Taloon.comista! Takaamme, että hyvillä teloilla on ilo työskennellä, kun maalausjälkikin on tasaista, ja ne vanhat yksilöt joutavatkin sitten vaikka roskikseen…

Laadukkaat ja käytännölliset telat tekevät maalaamisesta mukavaa ja rentoa puuhaa

Meiltä löydät maalausteloja niin yksittäin kuin kätevinä ja varsin edullisina telasetteinäkin. Valikoimamme sisältää myös työtäsi huomattavasti helpottavia telojen jatkovarsia, pistovarsia ja hylsytelojakin monenlaiseen maalauskäyttöön. Arvokkaita maaleja ei kannata pilata pieleen menneellä lopputuloksella, kun työskentelyvälineisiin ei olla kiinnitetty huomiota. Käytännöllisissä teloissamme on vielä sekin hyvä puoli, että voit valita omasi eri valmistajilta ja erilaisissa malleissa, mikä sitten sopiikaan omaan käteesi parhaiten. Ja tietenkin ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja kestävät käytössä hyvänä. Tutustu siis teloihimme ja kerää varastoon kunnon setti laatutuotteita. Näin saat uutta puhtia maalausurakkaan, ja lopputuloksin ilahduttaa silmää!

Tilaa telat ja muut maalaustarvikkeet Taloon.comista alan parhailta valmistajilta

Maalausprojektit käyvät huolettomasti ja tuottoisasti, kun tietää mitä tuleman pitää, eivätkä maalit tai välineet tuota ikäviä yllätyksiä kesken kaiken. Taloon.comista onkin helppo tilata samalla kertaa laadukkaiden telojen lisäksi myös pensselit ja sienet sekä ohentimet ja vernissa sekä monia muita kodin laittoon tarvittavia hyödyllisiä tuotteita, joten siitä vain ostoksille. Taloon.com toivottaa sinulle hauskoja ja onnistuneita maalaushetkiä!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero