Terassisaunat

Terassisauna on perheellisen unelmapihasauna. Terassisauna on pihasauna, jossa on myös terassi vilvoittelua varten. Suositut Fimexin terassisaunat saat nyt helposti Taloon.comista. Terassisaunan erikoisuutena on vilvoitteluun tarkoitettu pieni terassi, jolle voi piipahtaa viilentymään saunomisen aikana ja jälkeen. Terassissa on myös katto, joten sateellakin terassilla on mukava istuskella. Fimex-terassisaunat toimitetaan kokonaisina, joten saunomaan pääset todella nopeasti. Terassisaunan ikkunoista on mukava katsella maisemia. Joissain malleissa on myös käytännöllinen pukuhuone.

Helposti tontille toimitettuna

Terassisauna on yksi helpoimmista keinoista hankkia oma pihasauna. Persoonallinen muoto ja hyvät löylyominaisuudet takaavat sen että terassisauna ei jätä ketään kymäksi. Toimitamme terassisaunan tontillesi kokonaisena, joten tämä saunaratkaisu on todella nopeasti käyttövalmis.

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero