Lokakuun tarjoukset päättyvät! Aikaa jäljellä:

Teräsverkko Weber lev. 0,25 m 6,25 m2

36.54 €
Hinta: 34 /RULLA
ALE
7%
RULLA
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää. Haja-asutusalueille harvempi jakelu.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Kotiinkuljetus. Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika, tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
Postinumero:
Määrä: rulla
Loading...
Toimitusalueena koko Manner-Suomi poislukien lossi- ja lauttayhteyksien takana olevat saaristoalueet. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat tiedustella rahtia toimitusalueen ulkopuolelle.
Kuumasinkitty teräslankaverkko, jonka lankavahvuus on noin 1,0 mm ja lankaväli molemmissa suunnissa noin 19 mm.

Käyttökohteet: MonoRoc- ja SerpoRoc-eristerappaukset sekä kolmikerrosrappaukset

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Weber
 • Tuotenumero: OR-6415990358880
 • Menekki: n. 1,1 m2/m2
 • Pakkaus: rulla leveys 0,25 m x pituus 25 m = 6,25 m2
Työohjeet: Kiinnikemäärä on vähintään 3 kpl/m2 ja kiinnikeväli enintään 600 mm. Kiinnikkeiden paikat merkitään seinään ja kiinnikkeet kiinnitetään rakennesuunnitelmien mukaisesti. Mineraalivillalevyt asennetaan saumakohdat limittäin ja lukitaan heloihin lukitussalvalla. Helojen ja vaakatason välisen kulman tulee eristeiden asennuksen jälkeen olla vähintään 45 °. Rappausverkko levitetään eristyskerroksen päälle ja lukitaan heloihin lukitussalvalla. Verkon jatkokset limitetään vähintään 50 mm. Jos verkon jatkos ei satu kiinnikkeen kohdalle, verkon reunat kiinnitetään eristeeseen SerpoRoc-verkkokiinnikkeillä / kuumasinkityillä nauloilla.
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero