Tiilikaton huolto

Mitäköhän tuo naapuri taas tuolla katolla keikkuu, ja tällä kertaa sillä on mukana joku ämpäri ja harjakin! Tule nyt katsoon.. Onkohan sillä joku tiilikaton huolto meneillään? No niinhän sitä varmaan meidänkin pitäisi. Se on varmaan löytänyt oikein kunnon kattopesuaineet sieltä huippukätevästä Taloon.comista... Älä turhaan mieti naapurin tekemisiä, vaan huolla sinäkin tiilikattosi kuntoon ja osta tarvikkeet näppärästi netistä!

Säännöllinen tiilikaton huolto kannattaa

Tiilikaton huoltaminen on yhtä tärkeää kuin minkä tahansa muunkin pitkäikäiseksi tarkoitetun materiaalin. Näyttääkö se edes hyvältä tai edustavalta, jos talossasi muuten on tyylikäs julkisivu ja pihakin on kauniin näköinen, mutta tiilikattosi kasvaa sammalta? Tehokäsittelyaineellamme puhdistat kattosi levästä sekä sammaleesta. Tehokäsittely imeytyy tiilen pintaan ja tuhoaa jopa syvälle juurtuneen rihmaston. Se on aine, jota suositellaan käytettäväksi jopa ennen tiilikaton huoltomaalausta. Kun sammaleet on tehokkaasti pesty pois, niin sitten on vielä viimeistelyn aika. Alkuvuosien kauniin ja tasaisen kiiltävän värin saa palautettua tiilikaton huoltomaalilla. Huoltomaalin vakiosävyt ovat ruskea, musta, tummanharmaa, punamulta ja tiilenpunainen. Käsittelyt tehtyäsi tiilikattosi on jälleen kuin uusi!

Taloon.com tietää, miten tärkeää on tiilikaton huolto

Tiilikattoa pestessä pesuaine levitetään matalapaineruiskun avulla, sillä painepesurin käyttöhän tiilikatolla on kielletty, koska se vahingoittaa tiilen pintaa. Tiilen pinnan rikkoutuessa se alkaa huokoisen rakenteensa vuoksi helposti keräämään kosteutta joka taas puolestaan lyhentää katon käyttöikää. Juuri tämän vuoksi vuosittain tehtävä tiilikaton huolto on niin tärkeää. Tiilikatto pitäisi aina vielä käsitellä pinnoite- tai kyllästeaineella pesun jälkeen. Parhaat ja edullisimmat tuotteet tiilikattosi huoltoon löydät Taloon.comista. Laita tilaus vetämään ja lisää siihen vielä tarvitsemasi tiilikaton tiivisteet ja kiinnikkeet sekä mahdolliset uusittavat rännit. Meiltä saat kaiken edullisesti ja kotiinkuljetuksella!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero