Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTuotemerkit3 tuotetta ryhmässä:

Tooltech asekaapit

Tooltech asekaapit säilyttävät metsästäjien ja aseharrastajien aseet turvallisesti ja luotettavasti. Kaapit ovat hyväksyttyjä turvakaappeja, joten voit olla varma, että aseet eivät pääse niiden sisältä kutsumattomien vieraiden käsiin. Jos omistat yli viisi ampuma-asetta, laki edellyttää turvakaapin hankintaa. Nämä sertifioidut kaapit ovat takuulla vankkoja ja kestäviä, joten päätös on helppo tehdä. Tooltech-valikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan, laadukkaan kaapin edulliseen hintaan.

Tilaa Tooltech asekaapit kätevästi netistä

Säästä aikaa ja valitse laatutuotteet suoraan verkkokaupastamme. Kaikki tämän tuotemerkin tuotteet ovat EN-14450-sertifioituja, joten voit olla varma niiden luotettavuudesta ja lainmukaisuudesta. Todella tukeva, teräksestä valmistettu kaappi suojaa aseet huomattavasti tavallista peltikaappia paremmin. Tooltech on panostanut tuotekehityksessä käyttäjän tarpeisiin: kaapissa on turvalukko ja patruunat voidaan säilyttää erillisessä lukollisessa lokerossa. Eri malliset kaapit on kehitetty sinun tarpeitasi ajatellen. Tutustu valikoimaan ja tilaa jo tänään.

Pidä aseesi vankasti lukkojen takana

Aseharrastajalle turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tooltech tiedostaa vaativankin käyttäjän tarpeet ja tarjoaa laadukkaat asekaapit edulliseen hintaan. Vältät ikävät tilanteet säilyttämällä aseet hyväksytyssä turvakaapissa, joka on valmistettu korkealla ammattitaidolla. Tooltech asekaapit ovat erittäin tukevia ja kestäviä, ja ne on helppo asentaa paikoilleen joko lattiaan tai seinään. Jos et ole vielä hankkinut turvallista kaappia aseillesi, nyt on aika toimita. Panosta siis laatuun ja tilaa tuotteet netistä kätevästi ja nopeasti!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Tooltech asekaappi 6
329 €
Tooltech
Tooltech asekaappi 6 Tooltech
Tooltech asekaappi 10
529 €
Tooltech
Tooltech asekaappi 10 Tooltech
Tooltech asekaappi 14
689 €
Tooltech
Tooltech asekaappi 14 Tooltech
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00