Tulitiilet

Mikä onni, että hyvin kuumuutta kestäviä ja korkealaatuisia tulitiiliä on keksitty. Muuten grillaaminen voisi olla mahdotonta muuratussa ulkogrillissä, ja oman takkasi kodikas loimukin jäädä vain haaveeksi. Tähän tarkoitukseen valmistetut, lujat ja kuumuutta kestävät tulitiilet voit hankkia Taloon.comista. Tutustu siis valikoimaamme heti paikalla!

Kestävät ja pitkäikäiset tulitiilet suoraan netistä kotiinkuljetuksella

Muuraaminen on kiva puuhaa, mutta jotta onnistuisit siinä, sinulla tulee olla oikeanlaiset työvälineet ja ennen kaikkea oikeat tiilet oikeaa käyttötarkoitusta varten. Kun muuraat tulisijoja, uuneja, pihagrillejä sekä muita kuumaksi lämmitettäviä kohteita, sinun pitää silloin myös käyttää kuumuutta kestäviä tiiliä. Kotimainen, sileäpintainen Terca-tiilemme on tulenkestävä ja se soveltuukin hyvin tulta vastaan olevien rakenteiden muuraamiseen. Tiilestä muuratun tulisijan eduiksi voidaan laskea sen hyvä lämmönsietokyky. Voi miten kiva sinun onkaan nojailla lämpöä hehkuvaan tiilitakkaasi, kun on kylmä. Kuppi lämmintä kaakaota vielä käteen, niin sitä olotilaa ei voita juuri mikään.

Taloon.com on se paikka, josta löydät oikeanlaiset tulitiilet

Arinatiilet ovat myöskin erityisen hyvin kuumuutta kestäviä ja soveltuvat juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi ainutlaatuisesti takkojen, uunien sekä tulisijojen tulipintojen muuraamiseen. Poltetusta arinatiilestä voi sanoa sen verran, että se on hyvin korkealaatuinen tuote, ja sillä on myös erittäin hyvä kemiallinen ja fysikaalinen kestävyys. Kaikki laadukkaat ja tulisijoihisi, takkoihisi sekä leivinuuneihisi täydellisesti soveltuvat huippulaatuiset tulitiilet löydät helpoiten juuri Taloon.comista, koska me keräämme varastomme täyteen huipputuotteita juuri sinua varten. Pääset hyvään alkuun, kun vielä hankit kuumuutta kestävät tulisijalaastit, jotta voit aloittaa muuraamisen. Takkaasi voit valita myös muut tiilet. Poikkea sinäkin aina edullisille ostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero