Ardex

Ardex on jo yli 50 vuoden ajan kuulunut sementtipohjaisten ja pitkälle kehitettyjen rakentamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistajiin. Kaikilla yrityksen lukuisilla tuotteilla on yksi yhteinen tekijä, nimittäin se, että ne ovat viimeisen päälle kehitettyjä ja testattuja. Ardexin jatkuvan tuotekehittelyn ja tutkimuksen ansiosta yritys voi tarjota kehityksen kärjessä olevia huipputuotteita. Selvität hetkessä remontin kuin remontin, kun käytössäsi ovat nämä menestystuotteet. Ardexin ihmeitä tekevät massat, laastit ja tasoitteet tekevät työnteostasi helppoa ja mukavaa. Vain Ardexin hellä kosketus – ja seinäsi sekä kattosi ovat tasaisia, hienoja ja suoria!

Hanki nyt huolellisesti kehitetyt ja testatut Ardex tuotteet Taloon.comista

Ardexin huipputuotteet ovat olleet ammattilaisten käytössä Suomessa jo vuodesta 1981, jolloin niiden maahantuonti alkoi. Silloin Suomessa alettiin markkinoida Ardex korjausmassaa, joka vieläkin on yksi tärkeimmistä heidän Suomen markkinoilla olevistaan tuotteistaan. Tuotemerkki on myös perustanut opiston, jossa alan ammattilaiset voivat perehtyä lattioiden ja märkätilojen rakentamiseen koko päivän kestävällä kurssilla. Yritys ei siis ole syyttä ammattirakentajien ja vannoutuneiden nikkareiden suosiossa. Heidän konseptinsa on vahva, ja tuotteet ovat huolellisen kehityksen ja testauksen tulosta. Siksi Ardex-tuotteet ovatkin saaneet valtavan suosion ympäri maailmaa. Tilaa sinäkin tarvitsemasi Ardexin tuotteet Taloon.comista – käy ostoksille jo tänään!

Taloon.com on Ardex tuotteiden luotettava ostopaikka

Ardexin huolella kehitetyt laatutuotteet tilaat helposti Taloon.comista. Näiden huipputuotteiden kanssa rakentaminen sujuu kuin siivillä, ja lopputuloksesta tulee todella jämerä ja kestävä. Muistathan, että löydät valikoimastamme myös kauniit ja tyylikkäät koriste seinäkivet, jotka kiinnität hetkessä seinällesi ja joiden ansiosta kotisi saa uuden tunnelmallisen hienostuneen ilmeen. Laadukkaat lattialaatat saat myös asennettua kauniin tasaisesti ja suoraan Ardexin mainioilla kiinnityslaasteilla. Tule nyt mukavien ostosten taloon ja poimi mukaasi kaikki tarvitsemasi!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero