Bobi postilaatikot

Bobin postilaatikot ovat kotoisin vaasalaisesta perheyrityksestä, Bobicompanysta. Se perustettiin vuonna 1991, ja sai alkunsa ideasta uudesta pyöreäpäisestä postilaatikosta. Nykyään Bobi tunnetaan jo ympäri maapalloa, ja Suomessa sillä on vahva jalansija niin uudisrakentamisessa kuin peruskorjauskohteissakin. Mallista riippuen postilaatikot on tehty ruostumattomasta tai kuumasinkitystä teräksestä. Ne valmistetaan Suomessa, joten ostamalla Bobin postilaatikon tuet laatua ja kotimaisuutta!

Bobi postilaatikot – Taloon.comista useita väri- ja mallivaihtoehtoja

Bobi postilaatikoissa on kestävä teräsrakenne, joka vastaa nykyajan vaatimuksia postin turvallisuudesta. Postilaatikoita on saatavana useissa väreissä ja malleissa, ja niihin on erilaisia jalustavaihtoehtoja. Postilaatikot voidaan asentaa yksittäin tai ryhmissä. Asennus voidaan tehdä suoraan seinään, aitaan, postilaatikkotelineeseen tai asennusjalustan avulla maahan. Postilaatikon sijoituspaikkaa miettiessä kannattaa ottaa huomioon muun muassa postilaatikoiden määrä, postinjakelu, yleiset ohjeet, henkilökohtaiset erityistarpeet ja talviolosuhteet. Täyttöluukun tulisi olla noin yhden metrin korkeudella maanpinnasta sujuvan postinjakelun takaamiseksi. Postilaatikoissa on BOBI-lukko ja mukana avaimia. Tarvittaessa lukko on myös vaihdettavissa ABLOY-lukoksi samankokoisen lukkoreiän ansiosta. Postilaatikoihin saa nimikyltin, joten voit kirjoittaa haluamasi kylttiteksti tilauksen lisätietoihin.

Bobi -postilaatikoiden asentaminen

Kun asennat postilaatikon puiseen runkoon, tarvitset porakoneen tai ruuvinvääntimen, 6 millimetrisen metalliporanterän ja mittanauhan. Huomaathan, että akkuporakoneet ja -ruuvinvääntimet sekä muut tarvikkeet löydät Taloon.comista. Jos taas asennat postilaatikon suoraan kivi-, tiili-, tai betoniseinään, tarvitset iskuporakoneen ja kiviporaterän sekä alustaan sopivia kiinnikkeitä. Postilaatikoissa ei ole valmiita reikiä, vaan aihiot porataan auki. Porauksen jälkeen kannattaa tarkistaa, että aiottu korkeus on postin suosittamalla korkeudella ja postilaatikko on suorassa. Puiselle alustalle asentaessa voit kiinnittää postilaatikon mukana tulevilla puuruuveilla. Kovemmalle alustalle asentaessa sinun tulee tehdä reiät alustaan iskuporakoneella ja käyttää sopivia kiinnikkeitä. Jos taas asennat postilaatikon jalustan avulla maahan, tarvitset lisäksi lapion, jolla kaivat kuopan jalustalle. Lapiot löydät myös näppärästi Taloon.comin lapiot ja talikot -osiosta.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 49.
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 133.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero