by Lindholm

By Lindholm Inspired -mallisto on aikuiseen makuun suunniteltu tapettisarja, joka kattaa värikkäitä ja graafisia tapetteja. Mallisto sekoittaa hyvällä maulla tämän päivän trendejä vanhoihin tapettisuosikkeihin, jotka tuovat raikkautta ja näyttävää ilmettä kotiin. By Lindholmin mallistoista voikin löytää klassisia kukkatapetteja, jotka ovat päivitetty tähän päivään. Myös geometriset Geo Stripe –tapetit tuovat kotiin jännittävän sekoituksen modernia ja retroa tyyliä. By Lindholm –mallisto haluaa auttaa kodin sisustajia löytämään uuden maailman jännittävillä, inspiroivilla ja värikkäillä tapeteillaan, jotka ovat ajattomia ja helposti omaksuttavia.

By Lindholm tapetit ovat suunnitellut ruotsalainen Jenny Lindholm, joka on toiminut muotisuunnittelijana ennen tapettisuunnittelijaksi ryhtymistään. Idea tapettisuunnittelijaksi alkamisesta alkoi hänen omasta henkilökohtaisesta tarpeestaan, sillä hänen oli vaikea löytää lapsilleen sopivia tapetteja. Näin hän kehitti lapsille Kompis eli ystävä-malliston, jotka ovat värikylläisiä lastentapetteja. Kompis-malliston suosion myötä hän lanseerasi aikuisille suunnatun by Lindholm -malliston.

Lue lisää ▼
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero