Deckra

Deckra Decking puukomposiittilaudat on kehitetty ja testattu kestämään pohjoisen ilmaston vaativia olosuhteita. Valitsemalla piharakentamiseen Deckra Deckingin helppokäyttöiset ja pitkäikäiset tuotteet voit säästää aikaa, rahaa sekä ympäristöä. Tuotteet on valmistettu luonnonmateriaaleista ja niissä on käytetty enimmäkseen kierrätysmateriaaleja.

Deckra Decking on miellyttävä sekä käyttäjälle että ympäristölle

Deckra Deckingin valikoimasta löydät sopivat tuotteet esimerkiksi terassin, laiturin tai allasalueen rakennukseen, mutta puukomposiittilautaa voi käyttää kaikissa tiloissa, joissa tarvitaan kosteutta kestävää ja helposti työstettävää materiaalia. Puukomposiittilauta on mukava käytössä sekä helppo asentaa. Iskunkestävän laudan pinnasta ei irtoa tikkuja, se ei murru eikä halkeile. Materiaali ei pelkää pakkasta ja tuote on käsitelty niin, että pinnan liukkaus olisi kosteana mahdollisimman vähäinen. Deckra Deckingin puukomposiittilautojen valmistuksessa on käytetty vähintään 60 prosenttisesti enimmäkseen puuteollisuudesta saatavia kierrätyspuumateriaaleja, sekä puhdasta, kierrätettyä HDPE-muovia. Materiaalit ovat täysin myrkyttömiä ja vaarattomia ympäristölle. Missään tuotteista ei ole käytetty PVC-muovia.

Deckra Deckingin tuotteet on helppo asentaa ja huoltaa

Deckra Deckingin puukomposiittilaudat toimitetaan kaksipuolisina. Puolet on kuvioitu niin, että toisella puolella kuviointi on yleensä harvempaa ja toisella tiheämpää. Laudat ovat mittatarkkoja, tarkastettuja ja suoria ja niitä on helppo muokata ilman erityistyökaluja. Deckra Deckingin oma QuickFix-kiinnitys takaa lautojen oikean kiinnityksen, ilman ruuveja ja nauloja. Puukomposiittilaudoista löytyy eri värejä, joita yhdistelemällä voit helposti luoda haluamasi tyylikkään ulkoasun kaikkiin kohteisiin. Valitse haluamasi väri myös reunalautoihin ja kulmalistoihin, näin viimeistelet kätevästi toimivan ja helppohoitoisen kokonaisuuden. Puukomposiittilauta myös säilyttää värinsä hyvin vuodesta toiseen, sääoloista huolimatta. Deckra Deckingin tuotteet on suunniteltu niin, että pinnan ylläpitoon tarvittavien töiden määrä on vähäinen. Puukomposiittilaudoista tehdyn terassin tai pation pinta kestää sään vaihtelut ilman öljyämistä, hiomista tai puunsuoja-aineiden käyttöä. Laudan voi tarvittaessa pestä miedolla pesuaineella. Muita huoltotoimenpiteitä ei tarvita! Tarvikkeet moderniin piharakentamiseen Taloon.comista - tilaa Deckran puukoposiittilaudat kätevästi verkkokaupasta!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero