E.T. Listat

Sisustaminen on hauskaa hommaa, ja sillä saadaan aikaan suuria muutoksia jopa ilman remonttia. Lattian vaihtaminen, tapetointi tai maalaus kannattaa viimeistellä hyvin tyyliin sopivilla listoilla. E.T. Listat viimeistelevät kodin tai muiden tilojen sisustuksen. Myös listoilla on merkitystä. Listat viimeistelevät kodin tyylikkään sisustuksen. Sekä listat että muut sisustustuotteet löydät tietenkin Taloon.comista. Tutusta maan mahtavimpaan valikoimaan ja löydä omaan makuusi sopivat listat ja muut tarvitsemasi tuotteet!

Sisustukseen sopivat E.T. Listat Taloon.comista

Usein ajatellaan, ettei niin pienillä asioilla kuin listoilla ole merkitystä kokonaisuuden kannalta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Listoja on meillä saatavilla useissa eri väreissä ja muodoissa. Lattia- ja seinämateriaalit voidaan täydentää yhteensopivilla listoilla. Listoja on saatavilla niin kattoon kuin lattiaankin. E.T. listoja on pyöreitä ja tasaisia peitelistoja. Ne ovat kaikki puisia ja erittäin kestäviä.

E.T. Listat ovat helppoja asentaa

Listoihin ei kiinnitä huomiota ensimmäisenä sisään astuessa, mutta toisaalta niiden puuttumisen huomaa nopeasti. Ne siis aivan kuin varkain tekevät kodista kokonaisen näköisen ja ovat siis hyvin olennainen osa kotia. Aikaisemmin vaihtoehtoja ei juurikaan ollut, vaan ne kaikki olivat samanmuotoisia ja -värisiä. Taloon.comin valikoima on kuitenkin todella laaja. E.T. Listat edustavat huippulaatuisia tuotteita, joita Taloon.com tarjoaa. Listojen asentaminen ei ole vaikeaa. Se onnistuu omin käsinkin. Asentamiseen voidaan käyttää esimerkiksi naulainta tai liimaa tai listat voidaan naulata käsin. Tarvikkeet listojen asentamiseen saat Taloon.comista. Esimerkiksi viimeistelynaulain on nopea tapa kiinnittää kaikki kodin listat. Tutustu valikoimaan ja löydä omat suosikkisi niin listoista kuin tarvikkeistakin!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero