Fimex

Fimexin persoonalliset tynnyrisaunat sopivat niin oman kodin pihasaunaksi kuin kesämökin rantasaunaksi. Saunoista on erikokoisia malleja ja niiden löylyihin mahtuukin kahdesta kahdeksaan kylpijää, joten sopiva sauna­rakennus löytyy niin perheelle kuin isommalle sauna­porukalle. Pinta-alaltaan saunat ovat 2.5 – 12 m² kokoisia. Saunoissa on erilaisia ominaisuuksia ja osa saunoista onkin varustettu joko yhdistetyllä tai erikseen olevilla pesu- ja pukuhuone­tiloilla. Terassilla varustetut tynnyrisaunat ovat käteviä säällä kuin säällä, sillä terassin suojissa voi vilvoitella eikä sade pääse pilaamaan tunnelmaa. Maisema­pihasaunat ovat varustettu suurilla lasi-ikkunoilla, joista voi ihailla löylyjen lomassa kaunista suomalaista luonnon­maisemaa. Valitse oma suosikkisi Fimexin lukuisista pihasaunoista ja nauti saunan lämmöstä niin perheen kuin ystävienkin kanssa!

Fimexin saunat ovat valmistettu profiiliin höylätystä 42 mm paksusta lämpöpuusta tai käsittelemättömästä kuusesta. Tynnyri­saunat ovat pintakäsitelty ulkopuolelta tervaöljyllä ja käsittely tulee uusia välittömästi saunan asennuksen jälkeen. Sisäpuolelta sauna kannattaa käsitellä saunasuojalla. Pihasaunoja voi käyttää myös vierasmajana.

Sijoita sauna tasaiselle alustalle kuten sepelille tai piha­laatoille. Muista jättää saunan etuosa ylemmäs kuin takaosa, jotta vesi pääsee valumaan vedenpoistoreikiin helpommin. Fimexin saunat voidaan asettaa myös laiturin tai peräkärryn päälle. Saunomisen jälkeen kannattaa polttaa vielä pesällinen kiukaassa, jotta sauna kuivuu. Saunaa kannattaa myös tuulettaa ja pestä säännöllisin väliajoin. Saunassa on myös ilmanvaihtoventtiilit. Saunoista löytyy vedenpoistoaukko kiukaan alta. Pidemmissä malleissa vedenpoistoaukko on myös muissa huoneissa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero