Finlayson-kankaat

Finlayson-kankaat saat edullisesti Taloon.comista! Valitse suosikkikankaasi, joista ompelet kauniit verhot, tyynynpäälliset ja pöytäliinat. Finlayson on tunnettu kauniista kuoseistaan ja monet haluavatkin ostaa suosikkikuosiaan myös omiin ompelutöihin. Kotiompelijoiden iloksi olemme koonneet tähän tuoteryhmään Finlaysonin kankaat, joita voit ostaa juuri sen verran kuin tarvitset. Merkitse tarvitsemasi metrimäärä tuotekortille ja tilaa! Tästä tuoteryhmästä löydät myös Finlaysonin laadukkaat vahakankaat. Vahakankaat sopivat parhaiten pöytäliinaksi. Tilaa Finlaysonin ihana kuosit helposti kotiisi!

Finlaysonin laadukkaat puuvillakankaat edullisesti

Joskus valmiina tuotteena ei löydy juuri mieleistä kuosia. Silloin hyvä vaihtoehto on ommella tarvitsemansa sisustustuote itse mieleisestään kankaasta. Taloon.comista löydät hyvän valikoiman laadukkaita Finlaysonin kankaita, joista loihdit upeat sisustustuotteet kotiisi. Oliko mielessäsi uudet verhot tai kenties koko olohuoneen ilmeen muuttaminen? Tekstiileillä se onnistuu helposti ja edullisesti. Kun verhot ja koristetyynyt ovat samasta kankaasta, on yhteneväinen ilme taattu. Finlaysonin puuvillakankaat soveltuvat loistavasti erilaisiin ompelutöihin ja kodin sisustukseen. Osta vain juuri sen verran kuin tarvitset. Tyylikkäät ja näyttävät kuosit takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Kernivahakankaat pöytäliinaksi

Kernivahakangas on oivallinen ratkaisu pöytäliinamateriaaliksi. Finlaysonin vahakankaat ovat puuvillaisia kankaita, joissa on PVC-pinnoite. Kerniliinalta pienet tahrat on helppo pyyhäistä pois kostealla. Tarvittaessa vahakangas kestää myös vesipesun 40 asteessa. Finlaysonin vahakankaat ovat paitsi helppohoitoisia, myös yhtä kauniita kuin kaikki Finlaysonin kuosit. Vahaliinaa uskaltaa huoletta pitää pöydällä myös lapsiperheessä! Voit tilata suosikkikangastasi metritavarana ja niin saat helppohoitoisen pöytäliinan lempikuosillasi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero