Flagmore

Kotimainen Flagmore on Pohjoismaiden johtava mainoskankaiden ja liputustuotteiden valmistaja. Flagmoren kangastuotteille kuten lipuille sekä somisteille on myönnetty Avainlipputunnus, joka voidaan myöntää suomessa valmistetuille tuotteille tai suomessa tuotetulle palvelulle. Flagmoren kansallisliput, kuten Suomen lippu valmistetaan virallisten ohjeiden, säännösten, mittasuhde- ja värimääritelmien mukaisesti.

Sopivan lipun valitseminen

Lipputangon korkeus määräytyy talon korkeuden mukaan. Oikean kokoinen lippu valitaan lipputangon korkeuden mukaisesti, niin että lipulla ja riittävästi tilaa liehua joka suuntaan. Lipun korkeuden tulee olla 1/6 lipputangon korkeudesta. Perinteisten kankaisten Suomen lippujen valikoimista löytyy virallisten ohjeiden mukaisia lippuja useassa koossa, joten voit helposti valita juuri omaan pihaan sopivan lipun.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero