Glamox

Kaipaatko uutta ilmettä tai toimivampaa valaisinratkaisua toimitiloihin, yritykseesi tai muualle, missä tarvitaan tehokasta valaistusta? Taloon.comista löydät Glamoxin laadukkaat ja testatut yleis-, teollisuusvalaisimet, sekä alasvalot. Meiltä löydät myös pinta-asennusvalot. Tule tutustumaan ja löydä kaikki tarvitsemasi laadukkaat valaisimet edullisesti meiltä Taloon.comista!

Tutustu Glamox yleis- ja teollisuusvalaisinvalikoimaamme

Meiltä löydät laadukkaat yleis- ja teollisuusvalaisimet. Yleisvalaisimet sopivat moneen tilaan, ja ne on helppo asentaa kattopintaan tai vaikka hyllyyn. Valikoimastamme löydät eri mittaisia yleisvalaisimia. Selaa tarjontaamme ja löydä sopivat valaisimet Taloon.comista! Meiltä tilaat kätevästi myös teollisuusvalaisimet sekä suljetut teollisuusvalaisimet. Useita teollisuusvalaisimia voit käyttää valaisemaan myös väestönsuojatiloissa. Hanki meiltä nyt myös loisteputkivalaisimet, pintavalaisimet sekä alasvalot ja tutustu kiinnostaviin kampanjatarjouksiin. Tilatessasi kerralla suuren määrän tuotteita voit myös joissain tapauksissa saada tuotteille ilmaisen toimituksen kotiin asti. Taloon.comista löydät Glamoxin lisäksi myös monet muut laadukkaat valaisimia valmistavat tuotemerkit. Tervetuloa edullisille ja laadukkaille valaisinostoksille Taloon.comiin

Huippumerkki Glamox ja lisätietoa valaistuksesta Taloon.comista

Glamox on kansainvälinen yritys, joka valmistaa ja kehittää laadukkaita valaisinratkaisuja ja valaisimia niin teollisuudelle, yrityksille ja kotitalouksille erilaisiin tarpeisiin. Valaisimet ovat Galamoxin tuotantoyksikössä toimivissa testauspisteissä testattuja. Valaisimien ja lamppujen lisäksi löydät meiltä runsaasti hyödyllistä valaisininfoa lamppujen, valon ja lampputyyppien ominaisuuksista. Tästä on apua, kun etsit juuri tarpeisiisi sopivaa valaistusta tai lampputyyppiä. Valaisininfo-osiostamme löydät tarpeellista lisätietoa lamppuvertailussa eri lampputyyppien energian kulutuksesta. Löydät lisäksi infoa lamppujen hintaluokasta tai kokonaistaloudellisuudesta, lampun eliniästä, valotehokkuudesta sekä kannoista. Valaisininfo auttaa sinua löytämään sopivimmat valaisimet valikoimastamme. Käy siis heti verkkokauppaamme ja tilaa suosikkisi!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero