Harvia Forte

Harvia on kaikkien suomalaisten tuntema kiukaita ja niiden lisäosia valmistava yritys. Harvia Forte on lisä Harvian jo muutenkin laajaan ja laadukkaaseen tuoteperheeseen. Forte-kiukaita on saatavilla useampia eri malleja, ja niiden ominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan. Kiukaita ohjataan ohjauskeskuksilla, jotka on kiinnitetty kiukaan etupaneeliin. Aivan kaikki Harvia sähkökiukaat ja niiden lisätarvikkeet löydät tietysti Taloon.comista. Tule siis tutustumaan laajaan valikoimaan!

Harvia Forte on tunnetusti laatukiuas

Harvian Forte-mallisto on moderni ja onnistunut sarja Harvian muutenkin laadukkaaseen valikoimaan. Kaikki Forte-kiukaat ovat nykyaikaisia, turvallisia ja kestäviä. Mikä parasta, ne vievät vain vähän tilaa, joten voit nauttia laadukkaasta saunaelämyksestäsi pienemmässäkin tilassa. Forte-kiukaita ohjataan valaistulla ohjauskeskuksella, joka on tehty kiukaan etupaneeliin. Mallit poikkeavat hieman toisistaan, mutta pääperiaatteet ovat samat. Kiukaat on suunniteltu koko perheen tarpeet huomioon ottaen. Kiukaiden pieni koko ei vie paljoa tilaa, joten se sopii myös pienempään saunaan. Kaikkien varaavien kiukaiden joukossa Forte on erityisen matala. Tämä tarkoittaa sitä, että löyly jakautuu hyvin myös alalauteille. Fortea on saatavana niin mustana kuin teräksen värisenäkin.

Harvia Forte tuo saunaan luksusta

Saunaakin voi sisustaa ja siitä voi tehdä kauniin. Enää ei tarvitse keskittyä ainoastaan yleisiin oleskelutiloihin. Löylyissä istuminen on hauskempaa, kun saunassa on harmoninen tunnelma ja lämpimät löylyt. Harvia Forte sopii upeasti pieneenkin saunaan, koska se ei vie paljon tilaa. Matala kiuas tarjoaa oman valinnan mukaan joko lempeät tai kipakat löylyt niin alalauteillekin. Kiuasta ohjataan etupaneeliin upotetusta valaistusta ohjauskeskuksesta. Siitä valitaan kiukaan lämpötila ja lämmitysteho. Kivet eivät kuulu kauppaan. Hanki siis tarvittaessa kivet erikseen, jotta pääsisit nauttimaan makoisista löylyistä heti uuden kiukaan saavuttua. Suomalainen sauna on kaunis ja tärkeä osa kotia, joten miksi siihen ei voisi panostaa. Taloon.comista saat Harvian laatukiukaat edulliseen hintaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero