Hella

Hella Lighting Finland Oy on Pohjoismaiden johtava ajoneuvoissa käytettävien valaisintuotteiden valmistaja. He suunnittelevat ja valmistavat edistyksellisiä, innovatiivisia ja markkinoiden tarpeita ihanteellisesti vastaavia sisävaloja, signaalivaloja ja ajoneuvoheijastimia. Hella toimii tiiviisti yhteistyössä ajoneuvoteollisuuden asiakkaiden kanssa kaikissa uusissa tuoteprojekteissaan hyödyntäen maailmanlaajuisen verkostonsa osaamista. Yleisvalaisimet ovat hyvin tehokkaita, ja niiden käyttöikä on moninkertainen perinteisiin valonlähteisiin verrattuna.

Hella valot sopivat sekä toimintaan että tunnelmaan

Hella-yritys perustettiin jo vuonna 1955, jolloin se oli Talmu-niminen. Osaksi Hellaa se siirtyi vuonna 1983, ja siitä lähtien on Talmu ollut mukana tuotemerkkinä. Vuosien myötä tästä pienestä perheyrityksestä on tullut merkittävä kansainvälinen valaisintoimittaja. Näissä lampuissa on yhdistetty tunnelma- ja toimintavalo yhteen ja samaan valaisimeen, ja se tekee niistä niin kiehtovia. Valikoimissamme on myös eri värivaihtoehtoja sisäiseen ja ulkoiseen tunnelmavalorenkaaseen sekä tunnelmaväreiksi. Näistä löydät helposti mieleisesi värit joka tunnelmaan. Voit vaikka valita omat vaikkapa jokaiseen viikonpäivään. Maanantain väreiksi tietysti sopivat harmaan eri sävyt ja mitä lähempänä viikonloppua ollaan, sitä kepeämmäksi ja iloisemmaksi käy väriskaalakin!

Upeat ja taloudelliset Hella LEDit Taloon.comista

LEDit ovat myös turvallinen ja taloudellinen vaihtoehto, sillä ne kuluttavat vain murto-osan halogeenien ja hehkulamppujen tarvitsemasta energiasta. LEDit eivät kuumene, ne tuottavat erittäin vähän säteilylämpöä, ja niissä ei ole helposti särkyviä osiakaan. Näiden valojen hyvien ominaisuuksien listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta kerrotaanpa välillä, mistä löydät nämä fantastiset lamput. Taloon.com on ehdoton ykköspaikka tilata nämä LEDit edulliseen hintaan, ja ne ovat perillä luonasi jo ennen kuin arvaatkaan. Kiinnität valaisimesi hetkessä, kun apunasi ovat mainiot työkalut. Laadukkaat valonsäätimet, himmentimet ja muut huippuluokan tarvikkeet auttavat sinua pääsemään nopeasti työviikon päätyttyä mukavaan ja rentouttavaan tunnelmaan.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero