Jalo Helsinki

Jalo Helsingin palovaroittimissa yhdistyvät suomalainen huippudesign, helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Brändin mottona on turvallisuus voi olla myös kaunista". Niinpä Jalo Helsingin palovaroittimet miellyttävät silmää, ja niiden design sopii tyylikkääseen sisustukseen. Samalla ne myös suojelevat rakkaitasi ja kotiasi. Palovaroittimet ovat Suomen kärkisuunnittelijoiden, Harri Koskisen ja Paola Suhosen käsialaa. Useat väri- ja materiaalivaihtoehdot sopivat sisustukseen kuin sisustukseen.

Jalo Helsinki palovaroittimet ovat helppokäyttöisiä

Jalo Helsingin palovaroittimet eivät ole pelkästään ulkonäöltä miellyttäviä, vaan niitä on myös helppo käyttää. Asentaminen kestää vain muutamia sekunteja helpolla kaksipuoleisella 3M-tarrakiinnityksellä. Tarrakiinnitys on TUKESin suosittelema vaihtoehto palovaroittimen asennukseen, ja se on tukeva ja kestävä. Jos olet asentamassa palohälytintä epätasaiselle pinnalle, voivat ruuvit kuitenkin tulla tarpeeseen. Sekä tarra että ruuvit tulevat tuotteen mukana. Testataksesi tai sammuttaaksesi hälytyksen sinun ei tarvitse tähdätä pieneen nappulaan tai ottaa hälytintä alas. Jalo Helsinki palohälyttimen koko pinta nimittäin toimii testipainikkeena ja väärän hälytyksen sammuttajana. Palovaroittimen mukana tulee litiumakkuja, joten saat varoittimen heti käyttöön.

Nuorten innovaattoreiden toimesta syntyi Jalo Helsinki

Jalo Helsingin tarina alkoi Aalto Yliopiston Design Factorysta vuonna 2009. Kolme opiskelijaa pohtivat tuotetta, jolla olisi kansainvälistä potentiaalia, mutta jota ei tarvitsisi luoda kokonaan tyhjästä. He miettivät päivitystä kaipaavia tuotteita ja löysivät palovaroittimen. Vanhat palovaroittimet olivat rumia ja hankalia käyttää. He halusivat luoda uudenlaisen palovaroittimen, joka olisi sekä sisustukseen sopiva että käyttäjäystävällinen. Tuotteen markkinoille saattaminen kesti odotettua kauemmin, mutta Jalo Helsingin ihmiset olivat koko ajan täysillä mukana. Nyt varoittimet ovat pelastaneet useita ihmishenkiä ja voittaneet erilaisia palkintoja. Taloon.comin kaikki palovaroittimet löytyvät turvajärjestelmät-osiosta. Jos taas olet innostunut muustakin sisustuksesta, löydät sisustustuotteet sisustus-osiostamme.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero