Juventa

Nyt saat Juventa-kylpyhuonekalusteet helposti kotiin toimitettuna Taloon.com-verkkokaupasta. Jos kylpyhuoneen kalustamisessa sinulle tärkeää ovat selkeys, toimivuus ja kohtuullinen hinta, ovat Juventa-kalusteet sinua varten.

Juventa-kylpyhuonekalusteilla yksinkertaista tyylikkyyttä

Juventa-kylpyhuonekalusteilla saat aikaan rauhallisen ja harmonisen kokonaisuuden kylpyhuoneeseesi. Tämän sarjan muotokielessä on viitteitä 60-luvun yksinkertaisesta muotoilusta, mutta tyylikkäästi nykypäivään päivitettynä. Valikoimastamme löydät Juventa-seinäkaapit ja yhteensopivat allaskaapit vetolaatikoilla varustettuna.

Juventa-kalusteilla käyttömukavuutta

Juventa-kylpyhuonekalusteissa on mietitty käytännöllisyyttä ja yksinkertaisuutta. Sekä vetolaatikot että ovet on varustettu hidastinominaisuuksilla, jotta ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja miellyttävästi. Vetimet ovat tässä kalustesarjassa osa muotoilua ja kalusteen kokonaisuutta. Sarjaan sopiva Juventa-peilikaappi on niin ikään edistyksellinen muotoilultaan ja ovi toimii hidastavilla saranoilla.

Juventa-kylpyhuonekalusteissa on korkeakiiltoinen emalipinta ja voit valita mieleisesi värin. Seinäkaapin sisällä olevat lasihyllyt tuovat ylellisyyden tuntua ja ne on helppo pitää puhtaana. Juventa on maksimaalista käyttömukavuutta minimalistisella muotokielellä.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero