Kaindl

Kaindl on yksi maailman johtavista laminaatti­lattioiden valmistajista ja yrityksen huippu­osaaminen ja ammattitaito lattioiden valmistuksesta ulottuu yli 100 vuoden päähän. Valikoimaan kuuluu hyvin luonnolliset ja klassiset puumallit, joissa on havaittavissa aitoja puun­syykuvioita. Suuresta valikoimasta tyylikkäitä laminaatteja löytyy erinomainen ratkaisu omaan tilaasi – oli kyseessä sitten koti tai julkinen tila. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Itävallassa Salzburgissa ja Lungötzissä.

Kaindlilla on kolme erilaista laminaatti­mallistoa: 8.0 Classic Touch, 8.0 Natural Touch ja 10.0 Natural Touch. Malliston numero kertoo laminaatin paksuuden millimetreinä. Kaindl Classic Touch valikoimassa yhdistyvät lattioiden luonnollinen ilme klassisiin puun­syy­kuvioihin, jotka ovat aina muodissa. Natural Touch –malliston laminaattien ulkonäkö on pyritty pitämään hyvin luonnollisena. Jopa asiantuntijan olisi vaikeaa löytää ero aidon puulattian ja Kaindl Natural Touch –laminaatin väliltä!

Kaindl tuntee erityistä vastuuta ympäristöstä ja kansain­välisten ympäristön­suojelu­mittausten mukaan Kaindl on nykyään yksi maailman ympäristö­ystävällisimmistä puutuotteita tuottavista yrityksistä. Kaikki Kaindl-lattiat voidaan käyttää uudelleen tuotanto­materiaaliksi menettelytavan ansiosta, jonka on kehittänyt WKI Frauenhofer instituutio. Jopa yli 85 % hajotetusta massasta voidaan käyttää uudelleen tuotanto­prosesseissa. Tämä on loistava esimerkki Kaindlin yllä­pitämästä kierrätyksestä.

Kaindl ei pelkästään huolehdi ympäristön­suojelusta vaan valmistaa tuotteet myös edistääkseen lattioiden käyttäjien terveyttä ja hyvinvointia. Kaikki Kaindl laminaatit ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Tästä johtuen ne sopivat erinomaisesti kaikkiin tiloihin, joissa on korkeat hygienia­vaatimukset - kouluista aina terveyskeskuksiin.

Hanki sinäkin kestävä ja ekologinen Kaindl laminaatti­lattia tilaasi – niin käyttäjät kuin ympäristö kiittävät valintaasi!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero