Kärcher ikkunapesurit

Kärcher-ikkunapesuri on ikkunanpesijän paras kaveri, joka muuttaa monen vieroksuman urakan suorastaan odotetuksi rituaaliksi. Akkukäyttöisistä ikkunapesureista saa kiittää puhdistusteknologian maailmanjohtaja Kärcheriä, joka toi nämä joka kodin tehopesimet alun perin markkinoille. Kärcher-ikkunapesurien ylivertaisuus perustuu kevyeen ja tehokkaaseen imuriin, joka estää pesuvesiä valumasta ikkunanpuitteisiin ja lattialle. Kun kerran kokeilet, paluuta vanhanaikaisiin sanko, rätti ja sanomalehti -viritelmiin ei ole.

Ikkunapesurilla puhdasta jälkeä helposti ja nopeasti

Kärcher-ikkunapesurien perusmallit koostuvat ergonomisesti muotoillusta imurista sekä lastaosasta, johon on integroitu pesuainesuihkupullo. Kaikki ikkunanpesussa tarvittava kulkee mukanasi, ja kaksi kättä todellakin riittää. Pesuprosessi sisältää vain kolme askelta: suihkauta pesuainetta pullosta, irrota lika lastaosalla ja imuroi pesuvesi ikkunan pinnalta pois. Vesi kerääntyy imurin säiliöön, joka on helppo tyhjentää ja huuhdella. Valmista tuli! Lopputuloksena on puhdas ja säihkyvän kirkas ikkuna, josta valo pääsee vaivatta sisään. Mikäli haluat viedä ikkunanpesukokemuksesi astetta pidemmälle tai yrittää uutta pesunopeusennätystä, kokeile fiksuja Kärcher-lisävarusteita, kuten vaihtoakkuja, latureita, vaihtopäitä, pesuaineita ja teleskooppivarsia. Saat ne valikoimastamme puhtaaksipestyyn hintaan.

Kärcher-ikkunanpesin sopii moneen käyttötarkoitukseen

Nimestään huolimatta Kärcher-ikkunanpesijä taipuu moneen muuhunkin kuin ikkunoiden puhdistamiseen. Esimerkiksi kylpyhuoneessa se on aivan verraton: pesuri irrottaa ryönät ja saostumat kylpyhuoneen suihkuseinästä ja poistaa hammastahnaroiskeet ja tahmatassujen jättämät sormenjäljet peilistä. Kyllä kelpaa taas katsella omaa ja muidenkin naamoja kuvastimesta! Pesuri sopii peilien ja ikkunoiden ohella kaikille kodin lasipinnoille. Jätä hyvästit rannuille, valumille ja pyyhkimisjäljille ja toivota tervetulleeksi sujuva arki Kärcher-ikkunapesurin kanssa. Se pesee muut laudalta.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero