Karelia

Olet sitten rakentamassa uutta tai uusimassa kotisi lattioita, tule Taloon.comiin tutustumaan hulppeaan valikoimaan parketteja. Karelia on tunnettu ammattitaidostaan, ja siksi varma valinta jokaisen kodin parkettitarpeisiin. Karelian tammiparketit luovat kauniin ja kestävän lattian niin kotiisi, mökille kuin toimistotiloihin. Kaikki parketit ovat kestävästä, jämäkästä puusta valmistettua suomalaista laatua. Valitse Karelian parketti ja hyödy sen tarjoamasta Profiloc-lukkopontista, jonka avulla asennat parketin ilman liimaamista!

Karelia – suomalaista osaamista lattioillesi

Lattian asennuksen ei tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää. Valitse helposti asennettavat Karelia parketit ja ylläty kuinka nopeaa parketin asennus voi olla! Karelian parketit asennat ilman erillistä liimaa, ja laatat asettuvat toisiinsa tiiviisti, jolloin saumakohtia on lähes mahdotonta nähdä. Karelian parketit on tehty kovaakin käyttöä kestävästä puusta, jotka kestävät vuosikymmeniä myös lapsiperheiden kodeissa. Ihastu Karelian parketteihin ja klikkaa ne lattiallesi muutamassa minuutissa Taloon.comin supersuositussa nettikaupassa. Hanki myös laadukkaat sisustustarvikkeet monipuolisesta kaupastamme ja tuo lisää modernia kauneutta kotisi sisustukseen.

Karelia – tyylikkäät ja kestävät parketit Taloon.comista

Suomalaiselle lattialle laatua tuo Karelia parketti. Taloon.comin suuri valikoima kodintarvikkeita ja rakennusvälineitä ei olisi täydellinen ilman Karelian hyväksi todettuja parkettilattioita, joilla luot tiloihin uuden ilmeen hetkessä todella näppärän asennusmekanismin ansiosta. Säästät aikaa ja hermojasi, kun apunasi ovat Karelian huippuparketit ja muut Taloon.comin tuotteet. Tutustu valikoimaamme ja aina edullisiin hintoihin heti – pian et muualla halua ostoksilla käydäkään. Olemme varmoja, että meillä on ratkaisu kaikkiin kotisi tarpeisiin. Tule tutustumaan jo tänään: ole yksi Taloon.comin tyytyväisistä asiakkaista ja rakenna kotiasi aina laadulla ja vankalla osaamisella.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 131.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero