Lassila & Tikanoja

Välitä ympäristöstäsi ja ole mukana muuttamassa kulutusyhteiskuntaamme tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Se on nimittäin Lassila & Tikanojan tavoite. Käytännölliset ja ekologiset tuotteet tekevät kierrätyksestä helppoa ja mukavaa. Valikoimista löydät lajitteluastioita jokaiseen tarpeeseen, kuten myös suojasäkkejä ja remonttirullia. Käytännöllisiä jäteastioita löytyy eri kokoisina ja värisinä, ja ne ovat annettujen suositusten mukaisia. Astioiden muotoilussa on otettu huomioon helppokäyttöisyys ja vaivattomuus.

Laadukkaimmat jäteastiat valmistaa Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanojan tuotteilla on jätteiden lajittelu helppoa ja vaivatonta. Jäteastiat on muotoiltu ergonomisesti niin, että niihin on helppo tarttua joka suunnalta, ja ne mukautuvat ulkonäöltäänkin hyvin kaikenlaisiin ympäristöihin. Pyörillä liikuteltavien jäteastioiden siirtäminen paikasta toiseen on myös helppoa. Valitse astiasi tarkoitukseesi sopivassa koossa, tarvitsit sitten astiaa omakotitaloudelle tai kerrostalon pihalle, ja jätteiden lajittelu käy vaivattomasti. Jäteastioiden toimivuus ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita kotona ja julkisilla paikoilla, ja saat käytännöllisimmät ja luotetuimmat vaihtoehdot nyt tilattua kätevästi Taloon.comista kotiinkuljetuksella.

Tilaa nyt Taloon.comista edulliset Lassila & Tikanoja -tuotteet!

Ympäristöstä on syytä pitää huolta, ja käytännöllisesti se onnistuu jätteiden oikeaoppisella lajittelulla. Olit sitten toimivaa ja kunnollista jäteastiaa, jätepusseja tai remonttirullaa vailla, löydät valikoimistamme käytännöllisimmät ja tyylikkäimmät ratkaisut. Katso myös piha sekä työtarvikkeet -osioistamme, mitä kaikkea hyödyllistä kodin ja pihan laittoon sekä kunnostamiseen löydätkään. Taloon.com on apunasi kaikessa rakentamiseen ja pihaan liittyvässä. Me olemme toimivamman ja laadukkaamman arjen puolella!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero