Murray ruohonleikkurit

Murrayn-tuotteet sopivat täydellisesti sinulle, joka etsit luotettavaa ja arvostettua kumppania helpottamaan kiireistä arkea. Murray on valmistanut laadukkaita, edullisia ruohonleikkureita jo yli 90 vuoden ajan. Murray-tuotteilla leikkaat pihasi nurmikon nopeasti ja helposti, niin että sinulla jää aikaa myös muuhun hauskan pitoon. Get it done. Go have fun!

Työnnettävä, itsevetävä vai päältäajettava -ruohonleikkuri?

Murray-ruohonleikkureista löytyy sopiva leikkuuväline jokaiseen tarpeeseen, niin pieneen kuin suurikokoiseenkin pihaan. Murray-ruohonleikkureissa käytetään laadukkaita Briggs & Strattonin -moottoreita, joissa riittää tehoa, vääntöä ja kestävyyttä. Pienille ja keskikokoisille pihoille sopii hyvin työnnettävä ruohonleikkuri. Jos kaipaat hieman kevyempää työskentelyä, valitse silloin itsevetävä ruohonleikkuri, jolloin riittää, että kävelet ruohonleikkurin perässä ja ohjaat sitä. Suuremman pihan hoitoon sopii erinomaisesti päältäajettava ruohonleikkuri, jolla saat hoidettu pihan hoidon helposti ja nopeasti alta pois. Saattaa toki käydä niin, että innostut nurmikonleikkuusta niin, että haluat myös ajalla naapurin pihan!

Murray-ruohonleikkurit tarjoavat käyttäjilleen jännittäviä ja toimivia ominaisuuksia sekä tietenkin erinomaisen leikkuujäljen. Kun leikkaat nurmikon Murray-ruohonleikkurilla, voit nauttia hyvin hoidetusta nurmikentästä varhaisesta keväästä syksyyn. Kesytä nurmikkosi Murrayn varmatoimisella, kestävällä ruohonleikkurilla, ja sinulla on enemmän aikaa rentoutua, pitää hauskaa ja nauttia hyvin hoidetusta puutarhastasi. Anna Murrayn tehdä työt puolestasi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero