Pholc

Pholc, joka ennen oli nimeltään Lyktan Bankeryd, on yksi johtavia kotitalouksiin valaisimia valmistavia yrityksiä Ruotsissa. Se on valaisimien suunnitteluun ja tuotekehitykseen keskittynyt sisustusyritys. Pholcin valaisimet ovat aina olleet klassisia ja niissä näkyy myös Pohjoismainen tyyli, joka henkii sekä maalaismaisemaa ja että kaupunkia. Hanki sinäkin nyt oma tyylikäs Pholcin kauniisti suunnittelema ja laadukkaasti valmistama lamppusi meiltä Taloon.comista.

Pholc valaisimet sopivat jokaiseen sisutustyyliin

Lamppujen suunnittelussa käytetään usein muotoilijoita, jotka tietävät valaisintekniikasta ja tuntevat Pohjoismaisen muotoilun historiaa. Heidän valaisimensa ovat jännittäviä ja erilaisia. Niissä on paljon kontrasteja joissa, modernit yksityiskohdat kohtaavat yksinkertaiset linjat. Ne muodostavat yhdessä upean kauniin kokonaisuuden. Valaisimia suunnitellessaan Pholc on kiinnostunut ihmisistä sekä kulttuureista, ja se myös näkyy heidän valaisinsuunnittelussaan. Heidän Pohjoismaiseen perustyyliinsä on tyylikkäästi sekoitettu ajatuksia ja inspiraatioita toisista kulttuureista. Valaisimet ovat laadukkaita ja hyvin testattuja, jotta saisit nauttia niiden tyylistä ja lämpimästä loisteesta mahdollisimman pitkään. Tilaa oma lamppusi jo tänään, niin pääset nauttimaan sen iloisesta loisteesta todella pian vauhdikkaan kuljetuksemme ansiosta.

Taloon.com suosittelee lämpimästi Pholc valaisimia

Kauniisti valaisevista ja laadukkaista lampuistamme löydät helposti juuri omaan tyyliisi sopivat valaisimet. Oli tyylisi millainen tahansa, sitä on helppo täydentää moninaisilla ja kaikkiin ympäristöihin sopivalla ajattoman tyylikkäillä Pholc valaisimilla. Niissä on kauniisti käytetty materiaaleina ajatonta puuta, keveyttä antavaa muovia, tunnelmallista lasia sekä tyylikästä himmeää metallia. Kaikki nämä materiaalit ja kaunis suunnittelu antavat valaisimille ajattoman kauniin ja puhuttelevan tyylin. Tilaa siis omasi Taloon.comista, etkä taatusti tule katumaan! Samalla voit myös tutustua sisämaalit-osioomme, josta löydät mukavat värit seiniisi. Myös kauniit ja tunnelmalliset paneelit antavat tyyliä ja elävyyttä kotiisi.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero