Pintos

Kun talo rakennetaan, tehdään se sitten kunnolla alusta loppuun. Pintos-tuotteilla raudoittaminen onnistuu täydellisesti, olit sitten ammattilainen tai vannoutunut nikkari. Suomalainen laatumerkki on tarjonnut talon perusraudoituksia jo vuosien ajan. Taloon.comin tavoitteena on tuoda lisää laatua jokaisen asiakkaansa arkeen. Siksi olemme valinneet myös Pintoksen raudoitukset, joilla luot talollesi ja saneerauskohteellesi kestävän perustan Suomen sääoloissa. Meiltä löydät erilaiset teräsverkot, betoniverkot ja saneerausverkot edullisesti. Kun olet rakentamassa, olemme aina apunasi. Tutustu myös perustus ja maanrakennus -osiomme muihin tuotteisiin ja tilaa parhaat päältä!

Pintos – kestävät ja lujat verkot eri käyttökohteisiin

Pintoksen teräsverkkoja, betoniverkkoja ja saneerausverkkoja voidaan käyttää eri kohteiden perusraudoitukseen. Valikoima on monipuolinen, ja löydät sieltä tarvitsemasi, oli haussa sitten raudoitusverkko, harjateräs tai sideverkko. Kunkin tuotteen yksityiskohtaisista tiedoista voit varmistaa sen sopivuuden oman lattiasi perustukseksi. Huomioi, että teräsverkkojen yhteenlasketun pinta-alan tulee olla hieman suurempi kuin lattiasi pinta-ala, sillä verkkojen väliin vaaditaan yleensä kahden silmän limitys, jotta perustukseen saataisiin käytön vaatimaa kestävyyttä. Betonirakenteiden pintasidontaan ihanteellisesti sopiva betoniteräsverkko on tilattavissa rullittain ja lattian perustukseen soveltuvat B500K-teräsverkot toimitetaan levyittäin haluamaasi osoitteeseen heavy express -kuljetuksena. Älä siis enää epäröi, vaan poimi valikoimastamme Pintos-laatutuotteet ja nauti nettiostosten helppoudesta. Sinä juot kahvia – me hoidamme kuljetuksen!

Pintos-verkot edullisesti netistä

Taloon.com tuo Pintoksen kestävät teräsverkot haluamaasi osoitteeseen nopeasti ja edullisesti. Saneerausverkot, joilla parantelet kätevästi esim. pesutilojen perustuksia remontinyhteydessä, kuuluvat myös merkin laajaan valikoimaan. Kun olet tekemässä kestävää perustaa, meiltä löydät myös kaikki muotitus-tuotteet. Tule siis ostoksille ja kerää suosikkisi!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero