Polhus

Polhus on vuonna 2001 perustettu ruotsalainen yritys, joka tarjoaa piharakennuksia moneen makuun ja tarpeeseen. Polhus valmistaa lomamökkejä, pienempiä mökkejä, vajoja, varastoja, saunoja, huvimajoja ja leikkimökkejä. He hankkivat raaka-aineet tunnetuilta kansainvälisiltä toimittajilta, jotka takaavat korkean ja tasaisen laadun. Pitkälle automatisoitu tuotanto tapahtuu Baltiassa kokeneiden skandinaavisten ammattilaisten ohjauksessa. Polhusin laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – tilaa siis sinäkin omasi jo tänään!

Polhus piharakennuksen kokoaminen on helppoa

Polhusin tuotevalikoima on erittäin monipuolinen. Valikoimasta löytyy tuotteita moneen makuun ja tarpeeseen. Piharakennukset toimitetaan kompakteihin rakennuspaketteihin pakattuna. Kaikki osat on katkottu sopivaan mittaan, joten sinun tehtäväsi on vain kiinnittää osat oikeille paikoilleen. Pienille muutoksille voi toki joskus olla tarvetta. Kokoaminen on helppoa – ehkä helpompaa kuin uskotkaan! Pakettien mukana on kaikki tarpeellinen, lukuun ottamatta säänkestävää katemateriaalia, työkaluja ja perustuksiin tarvittavia tarpeita. Paketeissa on siis mukana ovet, ikkunat, kahvat ja muut tarvikkeet. Piharakennukset ovat maalaamattomia, joten voit itse päättää öljyätkö pinnat vai maalaatko mieleisen värisellä maalilla. Polhus on kotinikkarin paras ystävä!

Polhus tarjoaa piharakennuksia moneen tarpeeseen

Polhusin piharakennuspakettien avulla pystyt itse rakentamaan piharakennuksen, joten säästät rahaa, saat nauttia omien kättesi luomasta jäljestä ja ennen kaikkea saat pihaasi monien mahdollisuuksien rakennuksen, josta olet haaveillut! Polhusin piharakennukset ovat laadukkaita ja tyylikkäästi viimeisteltyjä. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon monipuolinen käyttö. Piharakennuksia voi siis käyttää moneen eri tarkoitukseen. Esimerkiksi Polhus Winter -vierasmökki toimii paitsi vierasmökkinä myös valoisana talvipuutarhana, harrastehuoneena, ateljeena, pihamyymälänä tai vaikka pienenä pihatoimistona. Moniin piharakennuksiin on mahdollista asentaa lisäeristystä, jotta rakennuksen käyttäminen olisi mahdollista myös kylmempinä aikoina. Eristemateriaalit eivät kuulu paketteihin. Polhusin toimivat piharakennuspaketit löydät Taloon.comista muun muassa aitat ja vierasmajat ja leikkimökit-osioista. Valitse omaan pihaasi ja tarpeisiisi sopivin vaihtoehto ja tee tilaus jo tänään!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero