Senco

Senco tekee raskaasta työstä helpompaa! Sencolla on kokemusta huippuratkaisujen kehittämisestä jo yli 60 vuoden ajan. Sencon laadukkaisiin tuotteisiin luottavat myös ammattilaiset. Sencon tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kiinnittämiseen tarvittavat laitteet ja niihin liittyvät tarvikkeet, kuten erilaiset naulaimet, niittipistoolit, kompressorit, kompressorien letkut, naulainten naulat ja niittipistoolien niitit. Sencon tuotteet ovat ensiluokkaista laatua. Hanki siis sinäkin omasi nyt Taloon.comista!

Senco on laadun merkki

Sencon tuotteissa käytetään korkealuokkaisia materiaaleja ja laatua tarkkaillaan koko tuotantoprosessin ajan. Kaikki merkin tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa. Sencon laitteet ja tarvikkeet ovat ammattilaisten valinta, sillä ne ovat laadukkaita, luotettavia ja kestäviä, eli juuri sellaisia välineitä, joilla ammattilainen voi tehdä työtä! Ammattilaisen täytyy voida luottaa käyttämiinsä laitteisiin ja tarvikkeisiin, jotta hän voi pitää lupauksensa asiakkaalleen. Tämän tietää myös Senco, sillä siitä on kiinni myös heidän menestyksensä. Senco on auttanut ahkeria ammattilaisia jo vuosikymmenien ajan tuottamalla innovatiivisia kiinnitysratkaisuja ja auttamalla heitä tekemään työnsä kerta heitolla kunnolla. Sencon missiona on tuottaa laadukkaita kiinnitysjärjestelmiä, jotka lisäävät työn tuottavuutta ja turvallisuutta.

Senco on ammattilaisten valinta

Taloon.comista löydät valikoiman Sencon tuotteita. Tuotteet löydät mm. naulaimet- ja kompressorit-osastoiltamme. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa omat ammattimaiset välineesi jo tänään! Voit hankkia erikseen esim. naulaimen, kompressorin ja letkun tai valita kätevän paketin, jossa saat kaiken tarvittavan yhtenä kokonaisuutena. Paketissa on mm. viimeistelynaulain, kompressori ja letku. Paketissa oleva kompressori on tarkoitettu vain yhdelle naulaimelle kerrallaan. Sencon valikoimasta löydät myös kompressorin, joka sopii kahdelle naulaimelle. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä esim. taloa rakennettaessa. Jos kaksi työmiestä voi naulata yhtä aikaa, säästyy aikaa ja rahaa. Kompressorissa on isot ilmakumirenkaat, suojatut mittarit ja kokoontaittuva kahva. Laite on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön. Laita siis tilaus matkaan viipymättä!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero