Siesta-lasiterassit

Haaveiletko kauniista terassista, jossa voit rentoutua vuodenajasta ja säästä riippumatta? Korkeatasoiset Siesta-lasiterassit tuovat viihtyisää lisätilaa omakotitaloon, mökkiin tai saunarakennukseen. Taloon.comista löydät kotimaisen valmistajan upeat terassilasitusjärjestelmät aina edulliseen hintaan. Tutustu ja tilaa nyt omasi!

Asennusvalmis lasiterassi tuo luksusta arkeen

Siesta Group Oy on kotimainen laadukkaiden terassilasitusjärjestelmien valmistaja, joka on toiminut alalla jo 1990-luvulta lähtien. Taloon.comista löydät kauniit Siesta-lasiterassit lukuisilla mitoituksilla. Voit rakentaa pihallesi oman pienen keitaan, jossa voit nauttia kauniista kesäilloista, aurinkoisista kevätaamuista tai rentoutua saunaillan päätteeksi. Lasitetun terassin ansiosta sadekuurot, tuuli tai viileä keli eivät haittaa perhekutsuja tai kesäjuhlia, vaan voit nauttia ulkona olemisesta melkein vuoden ympäri. Mikä parasta, mukana tulevien ohjeiden avulla asennusvalmis lasiterassi on helppo asentaa pihaan myös ilman ammattilaisen apua. Kaikissa Siesta-terasseissa on sitä paitsi käytännölliset liukuovet ja ne on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Terassin runko-osat on saatavilla klassisen valkoisena, harmaana tai tummanruskeana. Ajattomien ja neutraalien värien ansiosta lasitettu terassi on helppo yhdistellä erilaisiin kohteisiin oli arkkitehtuuri sitten perinteinen tai moderni.

Tilaa lasitettu terassi kätevällä toimituksella Taloon.comista

Siesta-lasiterassit tuovat arkeen luksuksen tuntua monestakin syystä. Suurten ikkunapintojen ansiosta valmis lasiterassi tuntuu avaralta ja saat samalla arvokkaita lisäneliöitä kotiisi tai mökkiisi. Voit nauttia pihapiiristä ja ympärillä olevasta luonnosta aivan eri tavalla kuin tavallisissa sisätiloissa - palelematta tai kastumatta! Miten ihanaa olisikaan nauttia aamukahvit kevätauringossa tai romanttinen kynttiläillallinen syysiltojen pimetessä? Parhaimmillaan terassi muuttuu viihtyisäksi olohuoneen jatkeeksi, jossa oleillaan, rentoudutaan, juhlitaan. leikitään tai joogataan - on sinusta kiinni, millaisen tilan luot omalle Siesta-terassillesi. Seinien ja ovien lisäksi toimitukseen sisältyvät myös lasikattojen pintalistat, tiivisteet, kiinnitystarvikkeet, rännit ja syöksyputki sekä räystäs- ja takajuuripellitys. Tilaamalla Siesta-lasiterassit Taloon.comista saat tuotteillesi taatusti kilpailukykyisen hinnan ja nopean toimituksen. Käy ostoksille jo tänään!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 133.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero