Soita ja tilaa 010 440 9200 Puhelinmyyntipalvelu Ma-Pe 8.30-19.30 La 10-18 Su 12-18

Tuulensuojalevy 12x1200x2700 mm 3,24 m²

Hinta: 9.75 /KPL (3.01 € /M²)
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää.
 • Toimitustapa:
  Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen nostolaitteella varustetulla kuorma-autolla. Kuljetusliike soittaa asiakkaalle, jolloin sovitaan sopiva toimitusaika tai vaihtoehtoisesti paikka minne lähetyksen voi turvallisesti jättää.
 • Rahti lasketaan postinumeron ja määrän perusteella:
Postinumero:
Määrä:
Loading...
Tuulensuojalevyjä käytetään rakennusten ulkoseinien ja kattojen rakenteissa tuulelta suojaavana, lämmittävänä ja kestävyyttä lisäävänä elementtinä. Tuulensuojalevyjä voi käyttää myös lämpöeristyskerrosten välissä tuulelta suojaavana ja kylmäsiltoja estävänä elementtinä. Tuulensuojalevyt on valmistettu erityisesti pohjoisissa kosteissa ilmasto-olosuhteissa käytettäviksi. Levyt on käsitelty parafiinilla, joka varmistaa niiden hyvän vastustuskyvyn ilmaston vaikutuksille. Levyt suojaavat rakennuksia, estäen kosteuden pääsemisen lämpöeristyksen kerroksiin ja toimivat talvisin ilmastonkestävänä suojakerroksena rakennuksille, joista puuttuu ulkovuoraus.

Tuulensuojalevyjen suuren kosteusvetoisuuden vuoksi niitä voi käyttää myös rakennuksissa, joissa ei ole höyrysulkua. Levyn ominaisuuksien vuoksi tuulensuojalevyt asennetaan suoraan mihin tahansa lämpöeristykseen, myös ilmastoimattomaan. Konvektiolle herkät tuulensuojalevyt laskevat vesihöyryn läpi. Täten ne takaavat rakennusrakenteen kuivumisen. Tuulensuojalevyt varastoivat lämpöä eivätkä anna rakenteen jäähtyä niin nopeasti. Se auttaa tasoittamaan tilan sisälämpötilaa.

Tuulensuojalevyt kiinnitetään puupintaan tai aluslaudoitukseen naulaamalla. Levyt tulee asentaa niin, että levyjen väliin jäisi 2 - 3 mm väli. Yhdistyskohdat, jotka eivät jää runkoon, täytyy tiivistää. Nauloja valitessa on lähdettävä levyn paksuudesta. Tuulensuojalevyn käyttäminen ulkoisena täydentävänä lisälämmöneristeenä ei lisää oleellisesti seinän paksuutta. Asennukseen tarvitaan: sahaa tai mattoveistä, mittanauhaa, suoraa kulmaa, metalliviivainta, vasaraa, nauloja.

Tuotetiedot:

 • Tuotenumero: ST-066
 • Pituus: 2700 mm
 • Paksuus: 12 mm
 • Leveys: 1200 mm
 • Ulkoseinien ja kattojen rakenteisiin
 • Suuri kosteusvetoisuus
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero