Uretaanivaahto, saumausvaahto

Kun tuuli puhaltaa ja pakkaset paukkuvat, pitää tuvassa olla lämmintä ja mukavaa. Meillä on nopea ratkaisu tähän pulmaan. Tiivistyksessä sekä asennuksessa käytettävät erityisvaahtomme laittavat ovi- ja ikkunakarmisi kerralla napakoiksi, eikä vilu enää yllätä, vaikka ulkona kävisi jääkylmä viima. Meiltä löydät kaikki Suomen sääoloihin sopivat rakennustarvikkeet edullisesti. Käy myös katsomassa muut taloasi suojaavat eristeet ja liitä ne samaan tilaukseen!

Uretaanivaahto, saumausvaahto ja huolellinen työ takaavat tiiviit ikkunat

Kolmen kova kopla, nimittäin uretaanivaahto, saumausvaahto sekä kunnon remonttireiska takaavat työn onnistumisen. Vaahtomme on erittäin helppo käyttää, koska se on kätevässä pullossa, jossa on jo suutinkin valmiina. Laajeneva polyuretaanivaahtomme on vallan maanmainio tuote tiivistämään ikkunat ja ovet kylmää, vetoa sekä ääntä vastaan. Tämä on tuote, jota ilman et voi olla, joten kiiruhda jo huippusuosittuun verkkokauppaamme tilaamaan omasi – rahtikin on ilmainen, kun tilaat tarpeeksi monta tuotetta! Voit samalla käydä katsastamassa laadukkaat ja upeat ikkunamme ja ovemme, joita löytyy erilaisissa malleissa sekä väreissä. Älä unohda käyttää hyväksesi myös verkkokaupassamme olevia tarjouksia ja alennuksia.

Uretaanivaahto, saumausvaahto ja muut remonttituotteet – toimittajana Taloon.com

Uretaanivaahto, saumausvaahto sekä muut laadukkaat tarvikkeet remonttiisi löydät nettikaupastamme. Vaahdoillamme on hyvä pitkäaikaiskestävyys, ja ne tarttuvat helposti useimpiin rakennusmateriaaleihin. Vaahdot myös kovettuvat helposti, jolloin leikkaat tai hiot ne vaivattomasti haluamaasi muotoon. Kun etsi todella hyvää lämmöneristettä, vaahdot ovat luottotuotteesi, koska niihin ei pääse jäämään kylmäsiltoja. Meiltä löytyy myös uretaanipistoolin puhdistusaine, jolla saat pois myös eristetahrat. Harkot, tiilet, laastit, teräkset sekä muut tuotteet remonttiisi löydät edullisesti verkkokaupastamme. Poikkea nyt laatuostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero