Vaijerit

Tarvitsetko laadukkaita vaijereita, lukkoja, leikkareita, sakkeleita, hakoja, vanttiruuveja ja muita jämeriä tarvikkeita remonttiin tai työmaalle? Tilaa Taloon.comin verkkokaupasta laadukkaat, sinkityt vaijerit nostamiseen, tukemiseen, sitomiseen ja vaikka mihin. Vaijereita käytetään lukuisissa kohteissa, kuten muun muassa sähköjohtoina, vinssien vetoköysinä, hissien ja nostureiden nostoköysinä sekä mastojen, riippusiltojen ja muiden rakenteiden tukiköysinä.

Laadukkaat ruostumattomat vaijerit ja muut vaijeri-tarvikkeet

Vaijerin lankojen määrä ja halkaisija määrittävät vaijerin ominaisuuksia. Paksummat langat antavat vaijerille korroosion- ja kulutuksenkestävyyttä. Ohuemmat langat puolestaan tekevät vaijerista notkeamman ja helpomman käsitellä. Taloon.comista löydät sitäkin kestävämmät sinkityt vaijerit eri vahvuisina kaikkiin tarpeisiin. Toimittamamme vaijerit ovat kieppinä kelalla – keloja löytyy erikokoisina 100-250m väliltä ja eri vahvuuksia 2mm vaijerista 8mm saakka. Vaijereille löytyy monia käyttökohteita, mutta tavallisimmin niitä voidaan käyttää esimerkiksi data, antenni, turva- tarkoituksiin tai mastojen tukemiseen sekä vinssien ja nostureiden köysinä tai peitteiden sitomiseen. Muovit ja peitteet sidot näppärästi PVC-muovipäällysteisellä vaijerilla, jonka löydät myös Taloon.comista, totta kai! Vaijereiden asennukseen ja päiden viimeistelyyn löytyy hyvä valikoima erilaisia kousseja sekä vaijerilukkoja. Koussi tekee vaijeriin tyylikkään silmukan ja suojaa sen rakennetta. Koussista edelleen kiinnittämiseen sopivat mainiosti sinkityt ruuvisakkelit tai karabiinihaat. Karabiinihaka taipuu myös muotoon jousihaka eli palohaka, karbiinihaka. Vaijereiden pingottamiseen tai mastojen harustamiseen on omiaan vanttiruuvi, jonka avulla niiden lopullinen kireys saadaan hiottua huippuunsa.

Tilaa vaijerit ja kaikki muut rautakaupan tuotteet kätevästi kotiin toimitettuina

Verkkokauppamme tekee vaijereiden ja muiden tarvikkeiden hankkimisen helpoksi. Valitse sopivat tuotteet, vertaile ominaisuuksia ja klikkaa kassalle. Suurin osa tuotteistamme on saatavissa heti varastolta ja toimitus onnistuu jopa 1-3 arkipäivässä! Tutustu tuotteisiimme ja tilaa nyt Taloon.comista – toimitus alkaen 0 euroa!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero