Valvontakamera turvavaloilla Celotron HD 720P sis. liiketunnistin + tallennin + WLAN

124 €
Hinta: 99 /KPL
ALE
20%
KPL
Verkkokaupassa: yli 25 kpl
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Toimituskulut tälle tuotteelle:
  -kun tilaus yhteensä alle 200 €: Rahti 5.9 €
  -kun tilaus yhteensä yli 200 €: Rahti 0 €
Monitoimilaite jossa sisäänrakennettuna huippukirkkaat, säädettävät 2x7W LED-valot, liiketunnistin, hämäräkytkin, laadukas 5MP HD-tason turvakamera, NVR-tallennin ja WLAN-etäyhteysvalmius. Mukana toimitetaan tukeva seinäkiinnitysjalka, antenni ja virtalähde. Järjestelmä tukee maksimissaan 32 gigatavun muistikorttia tallennukseen - hanki erikseen tarvitsemasi. Tallennukset voidaan viedä kamerasta helposti talteen USB-kaapelilla, WiFillä tai siirtämällä muistikortti esim. muistikorttilukijaan.

Kamera hyödyntää internet-etäyhteyteen viimeisintä P2P-tekniikkaa, joka ei vaadi käyttäjältä verkkoasetusten tai muun säätämistä. Kameran kuvaa voidaan katsella langattomasti myös paikallisesti, sillä se toimii itsenäisenä wlan-tukiasemana. Laite voidaan ohjelmoida tallentamaan kuvaan myös kellonajan ja päivämäärän. Järjestelmä on heti paketista otettuna käyttövalmis, tarvitset vain muistikortin.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Celotron
 • Tuotenumero: CELOLTKV2
 • Todellinen monitoimilaite
 • Turvavalo, valvontakamera, tallennin, liiketunnistin ja WLAN-tukiasema samoissa kuorissa
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero