Vintic pystysaumakatto

Onko kattoremontti ajankohtainen ja suorastaan hukut erilaisiin kattoesitteisiin? Ojennamme sinulle auttavan kätemme ja kerromme, miksi Vintic pystysaumakatto eli lukkosaumakatto on ehdottomasti paras valinta sinun rakennuksesi kattoratkaisuksi! Tiesitkö, että vahvoilla ja kestävillä pystysaumakatoilla on hyvin pitkä käyttöikä? Myös niiden asennustapa on hyvin tiivis, joten ne suojaavat taloasi tehokkaasti myös kosteuden aiheuttamilta haitoilta! Oman tiiviin lukkosaumakattosi tilaat luotettavasti Taloon.comista!

Vintic pystysaumakatto on hyvin pitkäikäinen ratkaisu

Pystysaumakatot eivät vain ole tyylikkäitä vaan myös käytännöllisiä ja pitkäikäisiä. Niiden suosio jatkuu vuodesta toiseen, eikä suotta, sillä arvostus pohjautuu luotettavuuteen ja pystysaumakattojen pitkään historiaan. Lukkosaumakattoon investoimista pidetään usein melko kannattavana, sillä kun alat jakaa katteen hintaa lasketuille käyttövuosille, pääset melko kohtuullisiin summiin. Oikein huollettuna katon käyttöikä lasketaan kymmenissä vuosissa, eli ei ihan lyhyt aika sekään. Viimeistään nyt sinun kannattaa tilata oma pystysaumakattosi edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaamme!

Taloon.com tarjoaa huipputuotteita, kuten Vintic pystysaumakatto

Pystysaumakaton pitkäikäisyydessä korostuu myös kestävien ja laadukkaiden materiaalien sekä ammattitaitoisen asennuksen tärkeys. Pystysaumakatossa eli lukkosaumakatossa kattopellit saumataan kaksinkertaisesti toisiinsa kiinni niin, että valmiiseen kattoon ei tehdä ainuttakaan reikää. Tässä on kyseessä se ainoa oikea, korkealaatuinen ja vedenpitävä peltikatto, joka kestää sään kuin sään yhtä tyylikkäänä ja vahvana. Siksi haluammekin suositella sinulle vain parasta laatua, ja siinä Vintic pystysaumakatto Taloon.comista on ehdoton ykkönen. Peltikaton asennuksessa tarvitset myös laadukkaat aluskatteet, jotka estävät lian, tuulen sekä kosteuden pääsyn kattorakenteisiisi. Tarkista myös läpiviennit pelti -valikoimamme, sillä niitä voit tarvita ilmanvaihto- sekä tuuletusratkaisujen kanssa.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero