Vuotovahdit

Vuotovahti tuo suloisen turvallisuuden tunteen, sillä se varoittaa sinua uhkaavasta vesivahingosta nopeasti ja tehokkaasti. Meiltä löydät tarkat ja luotettavat vuotovahdit, joilla varmistat käyttövesijärjestelmän luotettavan toiminnan. Tutustu tunnettujen laatumerkkien tuotteisiin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Näiden tuotteiden ansiosta nukut yösi rauhallisesti.

Vuotohälytin varoittaa vahingosta ja keskeyttää vedentulon

Vesivahinko on ikävä yllätys niin omakotitalossa kuin kerrostaloasunnossakin. Ne ovat kuitenkin harmittavan yleisiä lavuaarien ja vettä käyttävien kodinkoneiden, kuten astianpesukoneen ja pyykkikoneen, yhteydessä. Vuotovahdit ovat loistava keino ehkäistä uhkaavat vesivahingot ajoissa ja tehokkaasti. Meiltä löydät älykkäät laitteet, jotka tarkkailevat puolestasi kosteutta haluamissasi paikoissa. Vuodon havaittuaan ne katkaisevat vedentulon automaattisesti. Lisäantureiden avulla voit asentaa kattavan ja saumattoman valvontajärjestelmän, joka huomaa uhkaavat vahingot ajoissa. Toiminto on hyödyllinen arjen jokaisena hetkenä, sillä sen ansiosta voit olla rauhallisin mielin poissa kotoa lyhyitä ja pidempiäkin aikoja. Tilaa nyt verkkokaupastamme vuotovahdit ja kaikki niihin liittyvät tarvikkeet edulliseen hintaan!

Älykkäät laitteet vesivahingon torjumiseen edullisesti netistä

Tekninen kehitys on mahdollistanut käyttövesijärjestelmän ajantasaisen ja tarkan valvonnan vuotovahdeilla. Voit liittää hälyttimeen lisäantureita ja kattaa siten kaikki riskialttiit paikat, kuten tiski- ja pesualtaan ja kodinkoneiden alustat. Mallista riippuen voit saada hälytysjärjestelmästä tietoja reaaliaikaisesti myös älypuhelimeesi ja seurata kotisi vedenkulutusta. Pienellä panostuksella saat siis suuria hyötyjä. Vuotohälytin maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä voit olla turvallisella mielellä etkä joudu kohtaamaan vesivahingon aiheuttamia ylimääräisiä kustannuksia. Tällä laitteella saat päivittäiseen elämääsi seesteisyyttä, sillä vahti on valveilla puolestasi vuorokauden ympäri. Älä siis epäröi, vaan laita tilaus matkaan heti!

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero