Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit2 tuotetta ryhmässä:

Watector

Vesivahingoista seuraa homeongelmia, jotka ovat haitallisia ihmisen terveydelle. On laskettu, että jopa puolessa talouksista tapahtuu kosteusvaurioita. Watector on uudenlainen vesivuotohälytin, jonka avulla pienetkin kosteusvuodot voidaan saada heti alkuvaiheessa tehokkaasti selville. Täysin kierrätettävä laite on patentoitu, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tämä innovaatio on todellinen "kodinturvaaja" – maailma on odottanut tällaista keksintöä jo kauan.

Watector sensorimatto on muokattavissa paikkaan kuin paikkaan

Laite koostuu hälytinyksiköstä, patterista ja sensorimatosta, joka voidaan leikata asennustilan muodon mukaiseksi. Painettavaa elektroniikkaa sisältävä, kosteuteen reagoiva sensorimatto voidaan asentaa laajoille aloille suojaaman kotiasi. Juuri tämän vuoksi Watector on niin vallankumouksellinen aikaisempiin pieniä aloja valvoneisiin täsmähälyttimiin verrattuna. Tämä uudenlainen vesivuotohälytin reagoi kosteuteen koko alaltaan ja antaa piilevästäkin kosteusvauriosta hälytyksen. Laitteen asennus on yksinkertaista, eikä asentamisessa tarvita erikoistyökaluja tai asentajan koulutusta. Laitteen mukana tulevat myös yksityiskohtaiset mutta selkeät asennusohjeet, joiden avulla kuka tahansa pystyy asentamaan Watectorin sinne, missä sitä tarvitaan. Lyhyesti: mittaa alue, leikkaa kalvo tavallisilla keittiösaksilla asennusalueelle sopivaksi, asenna kalvo, kiinnitä paristo, kytke kaapeli ja siinä kaikki: sinun nukkuessasi Watector valvoo puolestasi!

Watector vakuuttaa laadullaan

Watectorin nimi on syntynyt yhdistämällä sanat "water" (vesi) ja "detector" (ilmaisin). Se on täysin suomalainen innovaatio, jolle on myönnetty niin sanottu Avainlippu-tunnus. Suomalaisen työn liitto voi jakaa tällaisen tunnuksen sellaiselle tuotteelle, joka on valmistettu ja työllistää Suomessa. Laitetta valmistava NWD Technologies on jo tässä vaiheessa sopinut yhteistyöstä useamman Suomessa toimivan vakuutusyhtiön kanssa, joten laitteen ominaisuuksiin luotetaan. Vesivahinkojen ehkäisyä kannattaa itse kenenkin pohtia, koska kosteusvaurioiden vähentyessä saavutetaan merkittäviä taloudellisia säästöjä ja ehkäistään terveydellisiä haittoja. "Watectoreja kun on siellä täällä, eipä näy home täällä" voi runoilla silloin asustelija, jonka ei tarvitse huolehtia kosteusvaurioista. Kun kotisi on turvattu Watectorilla, on hyvä alkaa suunnitella myös kalustusta turvalliseen ympäristöön. Katso siis seuraavaksi vaikkapa Svedbergs kylpyammeet ja Stala tiskialtaat.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Vuotoilmaisin Watector 50x50 mm
59.80 €
Watector
Vuotoilmaisin Watector 50x50 cm
Jatkokaapeli Watector-hälyttimelle
15.90 €
Watector
Jatkokaapeli Watector-hälyttimelle
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00