Yleisleikkurit

Yleisleikkuri on akulla tai verkkovirralla toimiva leikkuri, joka soveltuu hyvin askarteluun ja monenlaiseen puuhasteluun. Yleisleikkurilla leikkaat leikiten esimerkiksi pahvia, nahkaa tai kangasta. Käytä yleisleikkuria vaikkapa muovimaton leikkaamiseen maton asennuksen yhteydessä. Yleisleikkuri on kätevä apuvälinen kaikenlaiseen puuhasteluun ja leikkurin tilaaminen on vaivatonta Taloon.comista. Valikoimistamme löytyy mm. Boschin yleisleikkuri, jolla hoidat kaikki kevyet leikkuutyöt helposti ja nopeasti.

Yleisleikkurit myös ammattikäyttöön

Jos saksien teho ei riitä tai haluat muuten vain nopeuttaa leikkaamista – hanki yleisleikkuri. Tarvitsitpa sitten pätevää leikkuria työssäsi tai vapaa-ajalla, kannattaa leikkuri tilata helposti Taloon.com verkkokaupasta. Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu Boschin yleisleikkuri on loistava apu työmaalla ja se hoitaa leikkuutyöt siististi ja tarkasti. Boschin sinisen sarjan tuotteet on suunniteltu ammattikäyttöön ja sarjasta löydät myös laadukkaat yleisleikkurit.

Tehoa leikkuuseen yleisleikkurilla

Monenlaisiin askareisiin sopivalla yleisleikkurilla leikkaat nopeasti ja siististi niin nahkaa, kuin muitakin pehmeitä ja taipuisia materiaaleja. Silloin kun muut sähkötyökalut tuntuvat liian järeiltä, kannattaa hankkia yleisleikkuri, jolla hoidat leikkuutyöt helposti. Jotkut yleisleikkurit soveltuvat myös puutarhanhoitoon. Esimerkiksi saksimallisilla leikkureilla katkot vaivatta vaikka oksia puutarhassa. Jos etsit yleisleikkuria muovimaton leikkaamiseen niin joko muuten tutustuit meidän muovimattovalikoimaamme? Vinkkinä vielä, että myös yleisleikkuri kulkeutuu mukavasti työmaalle tällaisessa työkalulaukussa.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero