0800-09800 Asiakaspalvelu 9.00-16.00 arkisin | Yhteystiedot | Info | Rakentajan tietopankki f53 000 | Kirjaudu
Toimitukset on käännetty pois Postilta ja toimivat siksi normaalisti!
EtusivuRakentaminenIkkunatMittatilausikkunat7 tuotetta ryhmässä:

Mittatilaus omakotitalon ikkunat

Sisällä vetää niin, että mummon hartiahuivi lepattaa, eikä tilanne enää ikkunoita tiivistämälläkään parane. Vaihda nyt uudet, tiiviit ikkunat ja säästä myös lämmityslaskussa. Mummon hartiahuivinkin voi todennäköisesti siirtää sen jälkeen lipastoon. Olitpa rakentamassa tai remontoimassa, mittatilaus omakotitalon ikkunat saat juuri sen kokoisena kuin haluat. Ja juuri sellaisella varustuksella kuin haluat. Mittatilauksena valmistettavat ikkunat sopivat siis erinomaisesti myös vanhaan taloon.

Mittatilaus omakotitalon ikkunat kätevästi Taloon.comista

Taloon.comista voit tilata myös mittatilausikkunoita omakotitaloon. Valitse ensin sopiva ikkunatyyppi. Klikkaa valitsemasi ikkunan tuotesivulle ja valitse kätevästi alasvetovalikoista tarkemmat ikkunan tiedot. Voit valita mm. ikkunan leveyden, korkeuden ja syvyyden. Ikkunatyypistä ja -mallista riippuen voit valita myös kätisyyden, ikkunan karmien värityksen, sekä tuuletusikkunan, hyttysverkon, raitisilmaventtiilin jne. Joissakin malleissa on integroituna myös sälekaihtimet. Todella kätevää! Eivätkä toimitusajatkaan päätä huimaa. Tutustu tarkempiin tietoihin ennen tilausta.

Laadukkaat mittatilaus omakotitalon ikkunat Taloon.comista

Taloon.comista löydät laadukkaita ikkunoita, jotka on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että ikkunoissa on enemmän kuin yksi ohut kerros lasia. Ikkunat ovat pitkäikäinen investointi, ja niissä kannattaakin panostaa laatuun. Laadukkaat ikkunat kestävät ja auttavat sinua myös säästämään lämmityskuluissa. Tilaamalla mittatilaus omakotitalon ikkunat voit suunnitella taloosi sellaiset ikkunat kuin haluat! Tilaaminen onnistuukin helposti Taloon.comista. Meiltä löydät myös autotallin ikkunat. Kun kaikki talon ja autotallinkin ikkunat on vaihdettu uusiin, saattavat vanhat ovet alkaa näyttää niiden rinnalla ränsistyneeltä. Tutustu myös ulko-ovet-osioomme ja hanki samalla tyylikkäät ja tiiviit ulko-ovet – myös autotalliin.

Lue lisää >
Suosikit:
Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia 151 € Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia Pihla
Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia välikarmilla 288 € Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia välikarmilla Pihla
Saunan ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia 206 € Saunan ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia suojakäsitelty mänty Pihla
Ikkuna MSEAL 2+1 lasia U-arvo 1,0 133 € Ikkuna MSEAL 2+1 lasia U-arvo 1,0 HR-Ikkunat
Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia sälekaihtimilla 171 € Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia sälekaihtimilla Pihla
Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia välikarmilla ja sälekaihtimilla 302 € Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia välikarmilla ja sälekaihtimilla Pihla
Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia T-malli 486 € Ikkuna Pihla Varma 2+1 lasia T-malli Pihla
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri