Oulux-mittatilausikkunat

Oulux mittatilausikkunat -20%. Hinnat alkaen 144€ ikkuna!
Kunnolliset, jykevät ja upeat Oulux-ikkunat saat nyt mittatilauksena kotiisi helpommin kuin koskaan. Parhaat materiaalit, viimeistellyt rakenteet ja huoliteltu ulkoasu ovat Oulux-ikkunoiden tunnusmerkkejä. Sadan vuoden aikana huippuunsa kehitetty puusepäntaito takaa priimalaadun. Suunnittele ja tilaa vaikka heti!

SUUNNITTELE JA TILAA IKKUNAT

Oulux-ikkunatyypit
  • Oulux MSEA Priima: Avattava puualumiini-ikkuna, luottovalinta joka tilanteeseen
  • Oulux MSEA Priima Plus: Erityisesti matalaenergiataloon sopiva avattava puualumiininen MSEA-ikkuna
  • Oulux MEKA Priima: Iso kiinteä ikkuna suuriin ikkunapintoihin, vaikkapa maisemaikkunaksi - täydennä esim. turvalasilla
  • Oulux MEKA Priima Plus: Kiinteä iso ikkuna Priima Plus passaa erinomaisesti matalaenergiataloihinSijoita rakennuksen energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen. Säästä lämmityksessä, nosta asuntosi arvoa, paranna äänieristystä ja heitä hyvästit kylmälle vedolle - kaiken tämän ratkaiset Oulux-ikkunoilla niin remontti- kuin uudiskohteissakin. Vaihda myös mökin ikkunat Ouluxiin - huomaat kyllä eron. Joskus voi olla tarpeen tiedustella kunnalta, tarvitaanko ikkunoiden koon ja tyylin vaihtamiseen lupa. Huomioi tällöin ikkunoiden profiili, valoaukon koko ja käytetyt materiaalit. Myös rakennusmateriaalien elämiseen kannattaa varautua mm. tilkevarassa.

Ikkunoiden moduulimitat

Moduulikoko eli liittymismitta sisältää sekä ikkunan että sen asennuksen vaatiman tilan. Moduulikoko 12x14 merkitsee, että ikkunan aukko on 120 cm leveä ja 140 cm korkea. Tilattavan ikkunan tulisi olla noin neljä senttimetriä pienempi molempiin suuntiin. Tässä tapauksessa oikea koko ikkunalle olisi 116 x 136 cm. Ympärille jäävä tilkerako varmistaa helpon tiivistystyön uretaanivaahdolla, kun uretaanipistoolin pilli mahtuu vaivatta karmin ja rungon väliin.

Ikkunan mittaaminen

Mittaa asennusaukkojen koot ennen ikkunoiden tilaamista:
  • Poista ympäröivät listat tarkan mittaustuloksen aikaansaamiseksi.
  • Mittaa karmin leveys, korkeus ja syvyys. Ota mitat karmin ulkomitoista. Ikkunanpokia ei tarvitse mitata.
  • Tarkista vatupassilla ikkunan pysty- ja vaakasuoruus: ota mahdollinen vinous huomioon mitoissa.
  • Uudet ikkunat mitoitetaan vanhoja pienemmiksi. Uusi aukkomitta on 3-5 cm vanhaa ikkuna-aukkoa pienempi.


Laadukkaat ikkunat mittojen mukaan

Taloon.comin helppokäyttöisellä Oulux-ikkunasuunnitteluohjelmalla voit suunnitella itse tarvitsemasi mittatilausikkunat kaikilla mausteilla. Valitse sälekaihtimet vaikkapa makuuhuoneen valkoisiin puualumiini-ikkunoihin ja tuo kiinteillä ikkunoilla valoa autotalliin tai kylpyhuoneeseen. Ikkunaristikot piristävät ilmettä sisällä ja ulkona, ja tuuletusluukut tuovat raikkaan ilman sisälle. Valintojen mukaan päivittyvä tuotekuva havainnollistaa valintasi vaikutuksen, jotta voit parhaiten vertailla tuotteiden ominaisuuksia, hintaa ja varustelua.

Valitsemillesi ikkunatuotteille lasketaan tarjous, jonka saat sähköpostiisi. Saat myös selkeän kaavion ikkunasuunnitelmistasi, sekä linkin, josta pääset helposti takaisin ohjelmaan muokkaamaan valintojasi ja laskemaan uuden tarjouksen.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Oulux
  • Tuotenumero: OULUX-IKKUNAT
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero