Työkaluvaunut

Jokainen mies on jossain vaiheessa katsellut ammattikorjaamojen hyvinjärjesteltyjä työkaluvaunuja ja -pakkeja. Oletpa sitten harrastelijamekaanikko tai täysi ammattilainen, korjaushommat sujuvat varmasti paremmin, kun työkalut löytyvät sieltä mistä pitääkin ja kun työkalut ja -välineet ovat laadukkaita sekä kestäviä.

Valitse työkalujen säilytys tarpeesi mukaan

Valikoimassamme on useamman kokoisia työkalukaappeja. Kaikki on tehty kestämään kovaa käyttöä. Suurempiin mahtuu isompikin kokoelma työkaluja ja -koneita. Siirrettävissä kaapeissa työkalut ovat helppo siirtää työkohteen viereen.

Meiltä saat kaiken tarvittavan rakentamiseen ja talonhoitoon

Rakentamisesta ja nikkaroinnista puutarhanhoitoon, nettikaupastamme löydät kaiken tarvittavan multasäkeistä naulapyssyihin. Tee ostokset kätevästi netissä, laitamme tilauksesi sinulle tulemaan niin pian kuin mahdollista. Meiltä löydät myös työvalaisimet ja sähkötyökalut.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero