Suurpainenatriumlamput

Taloon.comista löydät tehokkaat suurpainenatriumlamput, joiden kanssa ei tarvitse synkistellä pimeässä. SPNA-valaisimet tai kansainvälisemmin HPS-valaisimet (High-pressure sodium) soveltuvat esimerkiksi katujen, piha-alueiden, teollisuushallien, rakennustyömaiden sekä kasvihuoneiden valaisemiseen niiden suuren teho-hyötysuhteen takia. SpNa-lamput vaativat erillisen virtalähteen, ja niitä voidaan käyttää vain niille tarkoitetuissa valaisimissa tai tarvittavilla liitäntälaitteilla.

Suurpainenatriumlamput sopivat ulkovalaistukseen ja kasvivalaisimiksi

Vanhojen elohopeahöyrylamppujen käyttö ei ole enää suositeltavaa. Ne kannattaakin vaihtaa kustannussäästöjen ja paremman energiatehokkuuden nimissä. Suurpainenatriumlamput tuottavat suhteessa elohopealamppuihin saman verran valoa 50 % pienemmällä sähkönkulutuksella. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat suurpainenatriumlamput E27-, E40-, tai RX7s-kannalla aina 50W tehosta 1000W polttimoihin saakka. Eikä siinä vielä kaikki, sillä samaan tilaukseen liität näppärästi SpNa-polttimoille soveltuvat virtalähteet sekä valaisinrungot. Valikoimastamme löydän mm. suositut 250W, 400W ja 1000W SpNa-lamput, joissa on E40 kanta. Suurpainenatriumlampun tuottama valo on kellertävää. Sitä voidaankin kutsua keinoauringoksi, ja se sopii erinomaisesti myös kasvivalaisimeksi kukkiville ja satoa tuottaville kasveille. Katso myös valikoimassamme olevat monimetallilamput, joita voidaan käyttää kuten suurpainenatriumlamppua, mutta joiden tuottama värisävy ja värilämpötila on sinertävämpi ja täten enemmän silmää miellyttävä. Sinertävä valo sopii myös kasvivalaisimeksi erityisesti viherkasveille. Muista myös sähkötarvikkeet, joiden joukosta löydät kaikki hyödylliset sähköasennustarvikkeet, sähköjohdot, kaapelit, säätimet, tunnistimet, ajastimet sekä muut sähkötuotteet!

Verkkokaupasta suurpainenatriumlamput, virtalähteet ja muut tarvikkeet kätevästi kotiin toimitettuina

Tarjontamme tekee tuotteisiin tutustumisen ja materiaalien hankkimisen mahdollisimman helpoksi. Oikeat tuotteet, työkalut ja tarvikkeet löydätkin helposti muutamalla hiiren klikkauksella! Netistä tilaat tuotteet näppärästi suoraan kotiosoitteeseen tai vaikkapa työmaalle toimitettuna. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt Taloon.comista. Meiltä saat toimituksen edullisesti – alkaen 0 euroa!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 8.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero