Puukuitulevyt

Hengittävä puukuitulevy on rakennusmateriaalina energiaa säästävä vaihtoehto. Puukuidusta valmistettavat puukuitulevyt ovat monipuolisia, ja niillä on monta eri käyttötarkoitusta. Puukuituisen rakennuslevyn käytöllä panostetaan terveelliseen sisäilmaan ja tyytyväisiin asukkaisiin. Hyvien ominaisuuksiensa vuoksi puukuitulevyn käyttö rakentamisessa on yleistä. Puukuitulevyn pinta maalataan pohjamaalilla, sitten saumat hiotaan tasaiseksi ja tämän jälkeen seinä onkin jo valmis tapetoitavaksi. Vain tapetit puuttuvat – mutta ei hätää, sillä laadukkaat ja kauniit tapetit löydät laajasta valikoimastamme. Lähde unelmiesi tapettimatkalle!

Puukuitulevyt terveelliseen rakentamiseen

Tilaa nyt monipuoliset ja hengittävät puukuitulevyt valikoimistamme. Puukuitulevyjen kiinnittäminen on helppoa asennusohjeita noudattaen. Asennusohjeet löydät kyseisen puukuitulevyn nettisivulta. Huokoinen kuitulevymme tuulensuojapinnalla on myös EU-hyväksytty ja täyttää kaikki normit. Se on tarkoitettu rakennusten tuulensuojaeristeeksi tai runkolevyksi. Myös tälle tuotteelle erikseen tilattavat lisätarvikkeet löydät nopein toimituksin verkkokaupastamme. Kun tarkoituksenasi on vanhan ulkoseinän korjaus, tuulensuojalevy on erittäin hyvä valinta lisälämmöneristeeksi. Osalla levyistä on erittäin suuri kosteuskapasiteetti, joten niiden käyttö on mahdollista myös höyrynsuluttomissa rakenteissa. Puukuitulevyjemme tavoite on taata terveellinen huoneilma rakennuksessasi. Kun olet päässyt vauhtiin, voit tutustua myös muihin valikoimassamme oleviin rakennustarvikkeisiin!

Taloon.com toimittaa korkealaatuiset puukuitulevyt

Kilpailukykyiset ja rakennuksesi energiatehokkuutta parantavat puukuitulevyt toimitetaan sinulle helposti ja nopeasti. Hengittävät, mutta tuulitiiviit, tuulensuojalevymme on kehitetty rakennuksesi parhaaksi. Paloluokka sekä lämmönjohtavuus ovat myös tärkeitä ominaisuuksia tuulensuojamateriaalin valinnassa. Otathan huomioon myös remontointi- tai rakennuskohteen käyttötarkoituksen. Muita sinua kiinnostavia kohteita valikoimassamme löydät varmasti eristäminen-osiostamme, josta hankit kätevästi vuorivillat, ekovillat, puhallusvillat, styroksit sekä muut lämpöeristeet kotiinkuljetuksella. Paranna nyt rakennuksesi energiatehokkuutta monipuolisilla tuotteillamme ja käy ostoksille jo tänään.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 14.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero